Advertoriál

26. dubna 2024 08:00

Nekonečné hýčkání na DERMACOL LOVE DAY

První máj je za dveřmi a s ním i narozeninová akce kanálu Prima LOVE DERMACOL LOVE DAY v pražské Grébovce. Šestý ročník oslavy lásky a krásy přináší i letos bohatý program pro celou rodinu, tradičně se ale zaměří hlavně na ženy. A na co konkrétně se letos v kouzelné Grébovce můžete, milé dámy, těšit?

O to, abyste se cítily hýčkány a krásné, každý rok pečuje značka Dermacol, která pro letošní rok připravuje mnoho aktivit, stanovišť i prezentačních stánků. Těšit se tak můžete na líčení neslíbatelnou rtěnkou 16H Lip Colour, kterou značka představí v novém elegantním obalu a která je nejen v tento den ideálním doplňkem do každé kabelky. Chybět ale nebude ani líčení, lakování nehtů, představení parfémů či pleťové poradenství. Pro nejmenší raubíře budou připraveny hravé aktivity s příšerkou AROMA Plummy monster, se kterou značka letos uvedla sprchový gel a pěnu do koupele. Chybět ani letos nebudou Beauty Talks Dermacol se známými tvářemi Ivou Kubelkovou, Simonem Oppem, Petrou Lovelyhair nebo Evou Burešovou.

Jako každý rok si budete moci za 299 Kč zakoupit speciální růžovou tašku DERMACOL se spoustou produktů a dalších dárků v hodnotě 800 Kč. S tímto nepřehlédnutelným doplňkem si navíc budete moci přímo na akci dopřát líčení i lakování nehtů. Součástí zakoupené tašky bude hned několik produktů značky Dermacol, jako je například lehký krém pro každodenní péči s vůní malin a lesního ovoce Love My Face nebo tekuté mýdlo s nezaměnitelnou vůní papáji a máty Aroma Moment. Součástí tašky bude také krémová mycí emulze s obsahem konopného oleje s jemnou vůní šalvěje, Cannabis sprchový krém nebo jeden z odstínů mini automatické tužky na oči a rty Summer Vibes, která se perfektně hodí i pro extravagantnější jarní líčení plné barev.

Móda a přehlídky i výklad karet

Pusťte si rokenrol do skříně a zabrnkejte na svou rebelskou strunu. Protože malou vzpouru proti konvencím si může dovolit každá z nás. A jak na to? Nechte se inspirovat šaty Mikela de Luka! Protože skvěle padnou i přes džíny nebo legíny. Vyneste je dopoledne do kanceláře, odpoledne v nich proběhněte městem a večer v tom samém kousku decentně chroupejte večeři s obchodními partnery. Hned dvě módní přehlídky Mikela de Luka si budete moci vychutnat na Prima LOVE stagi.

Podpořit dobrou věc zase budete moci na stánku KlokArt, který nabídne exkluzivní kolekce oblečení, módních doplňků a dekorací, navržené známými osobnostmi. Každý produkt je nejen stylový, ale také přispívá k lepší budoucnosti ohrožených dětí v Klokánku, a to díky výtěžku, který z každého prodaného kusu směřuje do Fondu ohrožených dětí. Je to vždy minimálně 50 % prodejní ceny. Pojďte s námi trhnout rekord v prodejích kolekce výtvarníka Pasty Onera. Ke každému zakoupenému tričku, hrníčku, zápisníku či mikině na akci DERMACOL LOVE DAY dostanete druhý, levnější produkt dle svého výběru zdarma. Chcete vědět, co vás v budoucnu čeká? Jak máte řešit konkrétní problém či situaci nebo se třeba jen dozvědět trochu více samy o sobě? Tolik oblíbený výklad karet si pro vás i letos připravují Helen Stanku, Jiřina Köppelová nebo Lucie Kavalírová.

První narozeniny webu iGlanc i podcast (ne)ZÁVISLÁ

Přijďte s námi oslavit první narozeniny webu iGlanc.cz a seznamte se s podcastem (ne!)ZÁVISLÁ, který vznikl ve spolupráci s redaktorkou Lucií Šaleovou, úspěšně abstinující alkoholičkou a léčenou anorektičkou trpící úzkostnou poruchou. S Lucií chceme pomáhat lidem, kteří si prošli stejnými i dalšími duševními problémy. Podcast (ne!)ZÁVISLÁ chce široké veřejnosti ukázat, že léčba skutečně pomáhá a světlo na konci tunelu existuje, byť konkrétní příběh může vypadat ztraceně. Do projektu se už kromě odborníků a lékařů zapojily známé osobnosti, například herečka Adéla Gondíková nebo zpěvák Michal Malátný. I oni bojovali s démony a mají pro všechny, kterých se to týká, jasný signál: Nejste v tom sami! A budeme i vyrábět! Na stánku časopisu Kreativ se můžete těšit na korálkovou dílnu od Manumi! Zdarma si vyrobíte náramek nebo prstýnek ze skleněných korálků, které můžete dát jako dárek někomu, koho máte rádi. Anebo si ho udělat jen tak pro sebe, pro radost.

Setkání s mistrem Leonardem

Nahlédněte s námi do fascinujícího světa učení. Na stánku Leonardo V. Academy vám představíme inovativní vzdělávací metody a projekty školy, které podporují aktivní zapojení studentů a neustálý rozvoj jejich myšlení. Chybět nebude ani interaktivní přednáška o životě a díle Leonarda da Vinciho, jedné z nejvýznamnějších renesančních osobností, ani diskuse o jeho vlivu na moderní vědu, umění a technologii, ani tematické divadelní představení souboru talentovaných studentů „Svět lásky“, které se zaměří na téma lásky a mezilidských vztahů v režii herečky Zdeňky Žádníkové Volencové.

Radost na dosah

Čistě dámské téma, jak na pevnější pánevní dno, nabídne workshop Erotic City na horní Prima LOVE stagi. Kdo by chtěl více nahlédnout nejen do této problematiky, bude moci navštívit i stánek, který bude plný zajímavých erotických hraček pro ženy, muže i páry. Těšit se můžete na odborné poradenství i možnost se s erotickými pomůckami seznámit. Radost vám udělají i dárečky a slevové kupony. Přijďte si do stánku Erotic City otevřeně popovídat o tom, co vás vždy zajímalo, a styděly jste se zeptat. Stánek bude prodejní, takže si budete moci erotické hračky na místě koupit.

Třešničkou na dortu, a zároveň pomyslným zakončením celého dne, bude exkluzivní vystoupení pánské taneční skupiny Men4Queen. Odnesete si vzpomínku na tanec plný vášně, potěšení pro dámské oko, a hlavně parádní zážitek.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.