Advertoriál

8. července 2024 09:00

Komerční sdělení

Nežijte pod pantoflem, ale s pantoflemi!

Být pod pantoflem ne každému vyhovuje. Ale co vyhovuje zejména ženám, jsou pantofle v botníku, a nejlépe v pěkně barvitém a značném počtu! Nemáte ještě své letní zásoby rozšířené o nové kousky? Tak se pojďte inspirovat lehkými letními botami, které out rozhodně nebudou a váš botník i nožky s nimi dostanou jen to nejlepší! Zkrátka nejsou pantofle jako pantofle.

Uvolněný lehký outfit na dovolenou nebo jen tak do města a originální dámské pantofle. To je záruka pohodového dne ve znamení pohodlí. Jsou to ideální boty na rychlé přesuny i k rafinovaným outfitům na večerní rande. Díky nekonečným možnostem, jak spolu jednotlivé kousky a letní pantofle kombinovat, si můžete donekonečna říkat při každém pohledu do zrcadla, že vypadat ještě o stupínek lépe, tak je to až nebezpečné! Pojďme se tedy hodit do letního gala!

Pantofle dámské nožky rozmazlí rychlostí blesku

Pantofle pro ženy seženete v bohatých variacích, které můžete využít vesměs na každou příležitost. Velmi oblíbené jsou dámské pantofle na platformě. Tento hit by měl hrát prim i ve vašem botníku. Pokud nejste fanynkou robustních vysokých platforem, poohlédněte se po těch nižších.

Na vzestupu za poslední léta jsou také dámské pantofle na klínu, které vypadají velmi efektně. Vaše nohy se rázem protáhnou a ukradnou nejeden pohled plný obdivu! Máte ráda boho styl? K němu nejvíce pasují klasické dámské pantofle bez podpatku. Volte přírodní odstíny, nejoblíbenější jsou pantofle hnědé barvy.

Všestranné pantofle vás rozhodně nudit nebudou

S dámskými pantoflemi na léto nudu nezažijete. Pokud se chcete pořádně blýsknout, sáhněte po třpytivých dekoracích, které budou při každém dopadu slunečního paprsku hrát všemi barvami! Velmi efektní budou fialové pantofle s barevnými kamínky a šaty v barvě peprmintu. S obuví můžete sladit doplňky jako náramky či řetízek. Tato originální symbióza bude tou správnou volbou!

Minimalistické dámské černé pantofle zase unosíte ke vzdušné bílé halence a olivovým kraťasům, případně sukni. Můžete tak vyrazit třeba na prohlídku památek na dovolené. A za prohlídku rozhodně stojí také nabídka na Rieker-eshop.cz, kde se to dámskými pantoflemi jen hemží. Tak se vydejte doplnit svou nejen letní garderobu!

Sdílejte článek
Štítky móda styl obuv oděv pantofel umění a zábava umění, kultura, zábava a média životní styl a volný čas

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.