Advertoriál

25. června 2024 17:00

Komerční sdělení

Nové aviváže Lenor Perfume Therapy poskytují prádlu dlouhotrvající vůni, se kterou si dopřejete relax během celého dne

S novou inovativní formulí značky Lenor můžete hýčkat své smysly na každém kroku od rána do večera. Díky příměsi parfémovaných olejů se vůně aviváží Lenor Perfume Therapy uvolňuje z tkanin postupně, a tak zůstane oblečení voňavé i po celém dni nošení. Užijete si tak nekonečný příval pozitivní energie, kterou dlouhotrvající vůně nové kolekce Lenor přináší.

V moderní době není příliš možností, jak si dopřát relax během nabitého pracovního dne. Každodenní povinnosti často zaplňují náš denní harmonogram natolik, že pro obnovu fyzických a duševních sil nezbývá čas. Abychom však omezili dopad každodenního stresu, ve kterém žijeme, musíme se naučit zachytit i malé chvilky odpočinku během dne.

Vůně aviváží Lenor Perfume Therapy nás provází celým dnem s příjemnou intenzitou, díky čemuž nám umožňují nadechnout se a dopřát si chvilku relaxace a pohody. „Pomocí vůní a aromaterapie můžeme působit na naši dobrou náladu, zrelaxovat mysl po dlouhém a náročném dni v práci, uvolnit se ve stresové situaci, anebo si jen vyvolávat příjemné pocity, protože vůně působí přímo v části mozku, která je s emocemi spojená,“ říká aromaterapeutka Michaela Makulová.

Poslední trendy ukazují, že stále více lidí investuje do péče o své tělo a takzvaného wellbeingu. Hledají metody, jak podpořit své duševní i fyzické zdraví a příjemné čichové vjemy jsou právě jedním ze způsobů, jak během krátké chvíle zklidnit svou mysl a uvolnit se.

Jak uvádí aromaterapeutka Michaela Makulová, nejlepší jsou pro relax omamné květové vůně a vůně květin. „Náš čich je ale velmi individuální a reaguje na různé faktory, a tak někomu může vonět exotický ylang-ylang, někomu vůně domácího heřmánku a někomu vůně z cest po Evropě – levandule. Ovšem někdo, kdo má nedostatek energie, může raději relaxovat s vůní borovice nebo jedle. Pro někoho je nejlepší relax vůně rozmarýnu, která ho nakopne a vyčistí mu hlavu od starostí,“ dodává.

Nové aviváže Lenor Perfume Therapy přicházejí v několika neodolatelných vůních. Nechte se hýčkat voňavým třešňovým květem se šalvějí Cherry Blossom & Sage, exotickou orchidejí s vanilkou Orchid & Vanilla, smyslným cedrovým dřevem s borovicí Cedar Wood & Pine Tree nebo třeba šťavnatým pomerančem s verbenou Orange & Verbena.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.