Zdeněk Pohlreich v premiérových dílech pořadu Rozpal to, šéfe! ugriluje, vyudí i upeče dezert
Nová řada populárního pořadu Rozpal to, šéfe! startuje na Primě již v úterý 4. května ve 22:50. Šéf Pohlreich opět divákům předvede, že grilovat a chutně jíst se dá všude.
Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny.
Šéfkuchař a mistr grilování Zdeněk Pohlreich každý díl premiérového Rozpal to, šéfe! uvede nad přenosným piknikovým grilem, na kterém připraví zajímavý předkrm.
Podívejte se, co Zdeněk Pohlreich ugriluje v premiérové dílů VII. řady Rozpal to, šéfe!
Techniky a trendy v grilování
Ve druhém chodu se zaměří na dnes velmi populární úpravu potravin, kterou je uzení. Tato metoda je rozmanitá díky způsobům přípravy, kořenicím směsím i různým technikám, které nám Zdeněk vysvětlí a ukáže v praxi.
Třetí, a zároveň hlavní chod bude zahrnovat ty nejoblíbenější recepty z grilu, jakými jsou šťavnaté steaky, kuře, ryby, ale také pestrá škála zeleniny, sýrů nebo pečiva. Zde se Šéf „vyřádí“ a připomene, jak na bezchybný steak, dokonalé přílohy či bezmasé pokrmy a jak nejlépe potraviny kombinovat, aby vzniklo dokonalé a vyvážené jídlo.
Sladká tečka od Ivety Fabešové
Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty.
Zdeněk Pohlreich se před kameru těší: „Naše pořady o grilování jsou tradicí, takže není důvod ji měnit. Navazujeme na to, co již bylo ugrilováno, a mám velkou radost z toho, že se vedle mě postaví Iveta Fabešová, která nám masožravcům trochu osladí život. Vzhledem k tomu, že naše spolupráce již skvěle fungovala v kuchyni v pořadu Šéfem za pár minut, přesunuli jsme ji teď ven. Těšte se. Já se totiž těším moc.“
Ke spolupráci s ním podotkla cukrářka Iveta Fabešová: „Jsem ráda, že se s panem Pohlreichem znovu potkáváme před kamerou, protože si myslím, že naše vzájemná spolupráce skvěle funguje. Vždy mě bavilo šéfovo grilování, o to víc mám radost, že budu jeho přímou součástí. Zároveň je to pro mě trochu výzva, protože já jsem cukrář, který k tomu, aby vytvořil skvělý dezert, potřebuje dost věcí, a na grilu jsem dezerty nikdy nepřipravovala. Ale těším se. Snažila jsem dodat jednoduché, ale dokonalé dezerty, které zvládnete v podstatě kdekoliv.“
Pořad Rozpal to, šéfe! sledujte na Primě již od úterý 4. května ve 22:50.