Soutěž

28. června 2023 12:00

Komerční sdělení

Odměňte sebe nebo své blízké a soutěžte o příslušenství k PC, herní volant či hry na PlayStation

Chcete odměnit sebe nebo partnera či děti? Díky společnosti Logitech a jejich červnové soutěži můžete získat ty nejlepší periferie do kanceláře řady MX Master nebo herní volant či hry na PlayStation 5.

Už dlouho si říkáte, že byste si pořídili novou klávesnici do kanceláře či tu super ergonomickou myš, kterou má kolegyně (či kolega) ze druhého patra? A co udělat radost své drahé polovičce, která už dva měsíce básní, že vychází nová hra ze světa F1, ale nemá prostředky na to si koupit hru ani nový herní volant? Logitech si právě pro vás připravil jedinečnou soutěž na měsíc červen, kdy tohle všechno můžete vyhrát!

Až do konce června trvá soutěž s jednoduchým pravidlem – kup a vyhraj! Pokud v průběhu června koupíte cokoliv od Logitechu a je na účtence celková cena víc než 500 Kč (případně 20 € pro naše slovenské přátele), stačí zajít na portál www.logitechsoutez.cz, vyplnit formulář a poslat účtenku do databáze. Okamžitě se zařadíte do slosování o hodnotné ceny, mezi kterými je například i herní volant G923 pro PlayStation 5 a PC, kancelářské produkty MX Keys S, MX Master 3S nebo Logitech Lift, jednoznačná jednička v ergonomických myších.

A pozor! Možnost nahrát účtenku bude až do půlky července, nicméně produkt musí být zakoupen v průběhu června. Tak neotálejte a běžte do nejbližšího obchodu a kupte si produkty od Logitechu a zkuste své štěstí!

Sdílejte článek
Štítky soutěž PlayStation 5 Logitech

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.