Móda a krása

20. března 2022 05:19

Petra Kloidová

Orlane: Zeštíhlující péče je přesně to, co oceníte v jarních měsících. Vyzkoušejte unikátní přípravek od Orlane Paris

V předletních měsících se hubnout do plavek chystá každá žena. Je dobré nejen cvičit a zdravě se stravovat, ale také vzít v úvahu přípravky, které pomáhají s tvarováním těla. Už máte skvělou novinku od Orlane Paris?

Dokladem toho, že přípravky pro remodelaci postavy opravdu fungují, je menší počet centimetrů v kritických oblastech, na které si přípravek nanášíte. Rozhodně to neznamená, že se můžete položit na pohovku a projíst a promazat se k postavě modelky. Přípravky pro hubnutí a remodelaci postavy ve formě krému jsou nicméně skvělým pomocníkem, jak své snažení posílit.

Orlane Body SOS Zeštíhlující péče je produktem laboratoří Orlane Paris, který byl vytvořen přesně pro potřeby každé z žen, která se snaží o úbytek centimetrů v kritických oblastech. Výsledkem je krém, který přímo zpevňuje a vyhlazuje pokožku, redukuje celulitidu, odstraňuje tukové buňky. Bonusem pak je hebká, pružná a pevná pokožka.

Orlane Body SOS Zeštíhlující péče, 200 ml/1340 Kč

Jedinečná tělová péče, jejíž výsledky uvidíte na vlastní oči. Zpevňuje a vyhlazuje pokožku, redukuje celulitidu na problematických místech, remodeluje postavu. Vyzkoušejte sama. SOS zeštíhlující intenzivní péče je vysoce koncentrovaný produkt s obsahem mořské řasy a esenciálních olejů, které rozpouští a odstraňují tukové buňky. Viditelnou redukci tukové tkáně můžeme pozorovat již za dva týdny. Zpevňuje a vyhlazuje stehna a zadeček, lichotivě tvaruje křivky Vaší postavy. Kýžené výsledky jsou nejen viditelné, ale můžete si je i přeměřit. Po 28 dnech pravidelného používání se zmenší obvod stehen až o 2,5 cm a obvod kolene až o 2 cm.

Použití: Dlouhými krouživými pohyby vmasírujte péči do pokožky, aplikujte každý den.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.