Životní styl

16. listopadu 2023 12:00

Komerční sdělení

Oslavte 5. výročí BLUE STYLE PRIMA FESTu – nejlevnější vstupenky právě v předprodeji!

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST přináší zábavu pro celou rodinu – dvoudenní akce pro všechny, kteří milují nejrozmanitější zážitky, nabídne v termínu 12. a 13. července 2024 opět široké spektrum aktivit. Festival se již tradičně uskuteční v největším zábavním parku Šikland na Vysočině. Udělejte si radost s příslibem slunce a vůní léta už v těchto měsících nebo využijte jedinečnou akční cenu a pořiďte vstupenky jako originální dárek k Vánocům pro celou rodinu. Nyní o 40 % výhodněji!

Návštěvníci se mohou těšit na nabitý line-up plný hvězd české hudební scény, jako jsou Eva Burešová, Pokáč, Slza, O5 a Radeček, Tereza Balounová, Olga Lounová, Lunetic, Holki, Míša Růžičková, BibiBum, Maxim Turbulenc, Jana Rychterová, Diskotéka Baby Jagy, Zlobidla s. r. o., Divadlo Láry Fáry a další. Navíc bude pro ně přichystané velké překvapení, které odhalíme později. Festival zároveň přinese nezapomenutelné setkání s herci vašich oblíbených seriálů skupiny Prima, v čele s populárním seriálem ZOO.

Na dvou pódiích vás budou provázet osvědčení moderátoři – Eva Decastelo a Josef Mádle spolu s Michaelou Tomešovou a Vendulou Fialovou, která je hlasem populárního Rádia Kiss. Připraven je také bohatý doprovodný program plný zábavy pro malé i velké v zooparku, aquaparku, westernovém městečku nebo v Blue Style relax zóně. Tento jedinečný festivalový zážitek přináší agentura SOLOOTIONS v těsné spolupráci s Rádiem Kiss, cestovní kanceláří Blue Style a Šiklandem.

Vstupné se slevou

A nezapomeňte – až do konce roku můžete využít unikátní předprodejní slevu. Užijte si dva dny plné zábavy za bezkonkurenční ceny vstupného: dospělí za 599 Kč, děti (100–150 cm) za 250 Kč a rodinné vstupenky (2 dospělí + 2 děti) za 1 448 Kč. Všechny vstupenky platí na celou dobu festivalu a děti do 100 cm mají vstup zdarma.

„Těší nás, že můžeme divákům opět představit už pátý ročník BLUE STYLE PRIMA FEST, který nabízí kvalitní line-up s předními českými interprety a jedinečně propojuje televizi s open air akcí, přinášející širokou nabídku zážitků pro celou rodinu,“ doplňuje Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury SOLOOTIONS.

Titulárním partnerem akce zůstává cestovní kancelář Blue Style. „Již po páté se pyšníme rolí titulárního partnera BLUE STYLE PRIMA FESTU, a tento jubilejní ročník je pro nás významným mezníkem, který odráží naši vášeň pro společné tvoření nezapomenutelných rodinných zážitků. Právě rostoucí zájem návštěvníků a rozšiřující se množství aktivit v rámci doprovodného programu dokonale odráží naše poslání – přinášet radost a plnit cestovní sny. Festival je pro nás oslavou pohody, zábavy a relaxace, které jsou hlavními pilíři naší cestovní kanceláře BLUE STYLE. S nadšením, péčí a láskou připravujeme naše dovolené, aby každý klient odjížděl s pocitem očekávání jedinečných okamžiků. S velkým očekáváním vyhlížíme další ročník BLUE STYLE PRIMA FESTU a všechny jeho návštěvníky, kterým tradičně připravujeme lákavou soutěž o jedinečné zájezdy,“ uvádí Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style.

Festival tradičně nabízí obrovské množství zábavy. V rozsáhlé dětské zóně najdete spoustu aktivit pro všechny věkové kategorie. Děti se budou moci věnovat tvorbě, malování, hraní a rozšiřovat své obzory skrze vzdělávací hry. Teenageři si v gaming zóně užijí své oblíbené hry a budou mít možnost vyzkoušet novinky nejen ze světa virtuální reality. Pro dámy je připraveno příjemné zázemí beauty a wellness zóny, kde se mohou nechat hýčkat, líčit a pečovat o sebe. Odpočinek, relaxaci a odreagování slibuje jedinečná Blue Style relax zóna, kde se navíc bude soutěžit o dovolenou snů. Po oba večery se pak v letním MAX KINĚ budou promítat filmové novinky. Nebude chybět ani autogramiáda osobností skupiny Prima a herců z oblíbených seriálů, stejně jako řada dalších rozmanitých zážitků.

Přidanou hodnotu pro návštěvníky festivalu nabízí zázemí zábavního parku Šikland. Diváci mohou využít široké množství ubytovacích a stravovacích zařízení nejrůznějších úrovní. „Šikland je synonymem pro kombinaci zábavy a odpočinku, to vše v malebném prostředí srdce Vysočiny. S radostí mohu konstatovat, že BLUE STYLE PRIMA FEST se zde již tradičně cítí jako doma, což potvrzují i návštěvníci minulých ročníků. Díky promyšlenému konceptu se nám daří udržet krok s narůstajícím zájmem návštěvníků, aniž bychom obětovali komfort a pohodu našich hostů. Neustále pracujeme na rozšiřování a vylepšování našeho areálu, aby každý nový ročník byl pro návštěvníky nejen pohodlný, ale i plný svěžích novinek a nečekaných zážitků,“ říká majitel zábavního parku Šikland Libor Šikl.

Podrobný line-up brzy zveřejníme. Aktuální informace najdete na www.bluestyleprimafest.cz a vstupenky na ticketstream.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.