Oslavte s námi První máj tradičně: na DERMACOL LOVE DAY

Nejzamilovanější prvomájová akce v rozkvetlé Grébovce se pomalu blíží. Třinácté narozeniny kanálu Prima LOVE, moře lásky a krásy i zábava pro celou rodinu – to je už šestý ročník DERMACOL LOVE DAY. Ten i letos nabídne pestrý program věnovaný ženám, hýčkání a komplexní péči o tělo i mysl. Nezapomene ale samozřejmě ani na pány a ty nejmenší, pro které bude připraveno hned několik stanovišť. Na dvou pódiích v horní i dolní části Havlíčkových sadů se o příjemnou atmosféru postará také hudební doprovod v podání Evy Burešové, skupiny Lunetic, Sharloty, Sebastiana a dalších. Návštěvníci se mohou těšit na známé tváře televize Prima, včetně autogramiády herců oblíbeného seriálu ZOO. Akci již šestým rokem pořádá primácká agentura SOLOOTIONS.

Ve středu 1. května se i tentokrát promění celá pražská Grébovka v to nejkouzelnější a nejzamilovanější místo, kam si mohou návštěvníci přijít odpočinout a vychutnat si tradiční aktivity spojené s hýčkáním, láskou a krásou.

Akce nabídne bohatý program pro všechny členy rodiny, dvě pódia, několik hudebních vystoupení, módní přehlídky, kosmetické poradenství, líčení, masáže, manikúru a třeba i dětské dílničky. Chybět ale nebude ani velká interaktivní zóna Prima LOVE, plná nejrůznějších aktivit, a i oblíbené dabingové studio, kam budou moci návštěvníci usednout po boku ostřílených dabérů a vyzkoušet své nadání pro dabing. Prvomájová akce je již od svého začátku také oslavou krásy. O to, aby se ženy cítily hýčkány a krásné, každý rok pečuje značka Dermacol, která pro letošní ročník chystá mnoho aktivit, spoustu stanovišť i prezentačních stánků.

I letos bude mít akce charitativní přesah v podobě představení aktivit Fondu ohrožených dětí, konkrétně charitativního projektu KlokArt. Na místě bude možné podpořit děti z Klokánku zakoupením některého z produktů kolekcí známých tváří, které vytvořily originální motivy, následně promítnuté na oblečení, módní doplňky či produkty do domácností. Celý výtěžek bude využit na podporu dětí v nouzi, kterým Klokánek dlouhodobě pomáhá.

Vstup na DERMACOL LOVE DAY je jako vždy pro všechny návštěvníky zdarma. Opět je však možné zakoupit speciální tašku Dermacol, díky které se mohou nechat nalíčit, nalakovat nehty, a navíc si odnést dárky v minimální hodnotě 800 Kč! Tašku je již teď možné zakoupit na GoOutTicketportal. Více informací o akci naleznete na webu www.dermacolloveday.cz.

Akci již šestým rokem pořádá primácká agentura SOLOOTIONS. Titulárním partnerem DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL. Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. Spolupořadatelem akce je Městská část Praha 2.

První máj na DERMACOL LOVE DAY je jediným dnem v roce, který patří jen a jen vám!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.