Móda a krása

3. října 2023 11:51

Komerční sdělení

Oslavu šestých narozenin Institutu Orlane si užili Kostková, Mottlová i moderátoři Primy

Pražský INSTITUT ORLANE je teprve druhým institutem této kosmetické značky v Evropě. Konceptem navazuje na vlajkovou loď v Paříži. Na oslavu šestých narozenin institutu dorazily i známé tváře. Podívejte se, jak si ji užily.

INSTITUT ORLANE PRAHA poskytuje jedinečné pleťové a tělové rituály, které přinášejí nejenom relaxaci, ale i regeneraci a obnovení přirozených funkcí pokožky. Jako jediný salon v České republice nabízí INSTITUT ORLANE PRAHA ošetření Royal, při němž se používají produkty obsahující 24karátové zlato.

Luxusní péči a dokonalý relax na jediném místě si oblíbily také celebrity, a tak dorazily popřát v hojném počtu.

Popřát svému oblíbenému místu, kde se profesionálové starají o spokojenost i krásu (nejen) celebrit, přišli nejen herci, ale i moderátoři a další celebrity. Kromě přání se také svěřili s tím, že péče o zevnějšek je základem jejich profese. A nejen jejich. Mezi gratulanty byli herečka Tereza Kostková, Bára Mottlová, moderátorky CNN Prima News Pavlína Wolfová, Terezie Tománková i sportovec a moderátor Petr Vagner. Ti všichni se shodli, že péče o vzhled je při jejich profesi důležitou součástí jejich příprav a popřáli INSTITUTU ORLANE hodně štěstí a spokojených zákazníků do dalších let.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.