Móda a krása

3. října 2023 11:51

Komerční sdělení

Oslavu šestých narozenin Institutu Orlane si užili Kostková, Mottlová i moderátoři Primy

Pražský INSTITUT ORLANE je teprve druhým institutem této kosmetické značky v Evropě. Konceptem navazuje na vlajkovou loď v Paříži. Na oslavu šestých narozenin institutu dorazily i známé tváře. Podívejte se, jak si ji užily.

INSTITUT ORLANE PRAHA poskytuje jedinečné pleťové a tělové rituály, které přinášejí nejenom relaxaci, ale i regeneraci a obnovení přirozených funkcí pokožky. Jako jediný salon v České republice nabízí INSTITUT ORLANE PRAHA ošetření Royal, při němž se používají produkty obsahující 24karátové zlato.

Luxusní péči a dokonalý relax na jediném místě si oblíbily také celebrity, a tak dorazily popřát v hojném počtu.

Popřát svému oblíbenému místu, kde se profesionálové starají o spokojenost i krásu (nejen) celebrit, přišli nejen herci, ale i moderátoři a další celebrity. Kromě přání se také svěřili s tím, že péče o zevnějšek je základem jejich profese. A nejen jejich. Mezi gratulanty byli herečka Tereza Kostková, Bára Mottlová, moderátorky CNN Prima News Pavlína Wolfová, Terezie Tománková i sportovec a moderátor Petr Vagner. Ti všichni se shodli, že péče o vzhled je při jejich profesi důležitou součástí jejich příprav a popřáli INSTITUTU ORLANE hodně štěstí a spokojených zákazníků do dalších let.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.