Móda a krása

27. listopadu 2023 13:00

Komerční sdělení

Péče o pokožku po vzoru hvězd: Nechte se hýčkat od hlavy až k patě

Luxusní tělová kosmetika Thermes Marins de Saint Malo vás přenese do lázní ve Francii, kde to voní mořem a pískem. Produkty navržené v Bretani a obohacené o mořské aktivní látky a výtažky z rostlin si teď navíc můžete užít nejen doma, ale i z rukou odborníků.

Doslova pod pokličku výroby této luxusní kosmetiky měla možnost nahlédnout například herečka Markéta Hrubešová, která vyrazila přímo do francouzských lázní Thermes Marins de Saint Malo. Představte si skutečně smyslný zážitek založený na symbióze textury, vůně a masážních technik. I vy si je můžete užívat.

Inovativní tělová řada zahrnuje kosmetické produkty pro čištění a exfoliaci, výživu, péči o siluetu i pro láznění. Kromě toho, že si je můžete pořídit domů, ve spojení se SPA & Wellness Aquapalace Praha si je můžete dopřát i z rukou špičkových odborníků, ve formě nejrůznějších unikátních ošetření spolu s luxusním wellness zážitkem.

Krása zrozená z moře

Novinkou Thermes Marins de Saint Malo je nový scrub. Přírodní exfoliant pro pokožku, který obsahuje nespočet minerálních látek, jež ji remineralizují a posilují. Lávový prach a výtažek z posvátného lotosu pokožku okamžitě rozzáří. Mořské soli a výtažky z lastur ústřic odstraňují odumřelé buňky nahromaděné na povrchu pokožky a zanechávají ji dokonale jemnou a hydratovanou.

Vyzkoušejte:

  • OYSTER SHELLS &SACRED LOTOS scrub – Tělový peeling obohacený o prach z ústřicových skořápek a mořeské soli poskytuje intenzivní exfoliaci. Výtažek z lotosu rozzáří pokožku.
  • PUDROVÝ PEELING Z MINERÁLNÍHO PRACHU, Tento tělový peeling se vstřebá do pokožky a zajistí exfoliaci díky přirozeným vlastnostem jeho přísad. Lávový prach, cukr a zrnka máku jemně odstraňují nečistoty nahromaděné na pokožce.

Použití:

  • Suchý scrub: Aplikujte na suchou pokožku, zvýšíte tím intenzitu exfoliace.
  • Exfoliace ve sprše: Je vhodná pro snadnější mechanické čištění. Po exfoliaci aplikujte hydratační mléko.

Tip: Jedinečný způsob kombinování domácí a SPA péče je řešením pro zralou pokožku, která je tak dlouhodobě vyživena, omlazena a doplněna o cenné stopové prvky a minerální látky, které pro svůj půvab dlouhodobě potřebuje. Udělejte si čas sama na sebe a vyrazte za wellness zážitkem.

Sdílejte článek
Štítky Francie kosmetika lázně wellness Sabina Laurinová pokožka Markéta Hrubešová Thermes Marins de Saint Malo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.