Celebrity

28. května 2024 16:25

David Laštovka

Petr Batěk se dvakrát oženil i rozvedl. Před padesátkou se stal trojnásobným otcem

Petr Batěk ze seriálu Duch: Jak moc jsou na sebe s bráchou Pavlem napojení?

Herec Petr Batěk má za sebou dvě nevydařená manželství. Po rozchodu se zpěvačkou a herečkou Magdalenou Wronkovou se znovu zamiloval a stal se trojnásobným otcem. Jak mu to v současném vztahu klape a jak vychází se svým bratrem Pavlem, který je rovněž hercem?

Herec Petr Batěk, známý ze seriálů Krejzovi, Modrý kód, Hvězdy nad hlavou či Duch, byl po dvou nevydařených manželstvích, z nichž má osmnáctiletou dceru Kristýnu a dvanáctiletého syna Petra, několik let sám. Při natáčení filmu Cirkus Maximus se zamiloval do zpěvačky a herečky Magdaleny Wronkové, dcery hudebního producenta Leška Wronky. Láska jim vydržela necelý rok.

Poté se dal dohromady s půvabnou Marcelou a krátce před 50. narozeninami se stal trojnásobným otcem. Dcera, které jsou nyní dva roky, dostala jméno Bella. Rodičovskou roli si Petr maximálně užívá. „Snažím se být důsledný, laskavý a přátelský. A hlavně milující, mám své děti moc rád,“ sdělil Batěk webu Prima Ženy. Ve vztahu jim to zatím maximálně klape. „S přítelkyní Marcelou žijeme v lásce a harmonii,“ prozradil herec.

Jak vychází s bratrem Pavlem?

Velmi dobře vychází i se svým o tři roky mladším bratrem Pavlem, který se objevil například v seriálu Sedm schodů k moci. Společně si navíc zahráli v seriálu Duch.

Čtěte také: Herec Pavel Batěk se rozvedl. Jeho exmanželka popsala strach, který ji sužoval

„S bráchou se při práci před kamerou potkávám moc rád. Je to krásné i napínavé. Jsme jedné krve, vyrůstali jsme spolu, a tak jsme na sebe napojeni víc než ostatní. Stačí jeden pohled do očí a víme, jak na tom ten druhý je. Vztah máme vnitřně pevný a dobrý. Jasně, pohádali jsme se mnohokrát, ale když jde do tuhého, můžeme se na sebe spolehnout. Mimochodem i to je dílem naší maminky, která nás k tomu vedla. Říkala, že jednou budeme mít jen jeden druhého, a měla pravdu,“ uvedl Petr Batěk pro web Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.