Petra Paroubková o dceři: Snad bude studovat ve světě a hloupé předsudky pominou

Petra Paroubková promluvila o novém vztahu

Petra Paroubková (50) proslula manželstvím s Jiřím Paroubkem (71) a mimo jiné také hláškou, že na mužích je nejvíce sexy jejich mozek. V minulosti za ni sklidila posměch, ale dnes hrdě říká, že si za ní stále stojí. Nyní je spokojená ve vztahu s mužem původem z Řecka a nestěžuje si ani na to, že vztah mají vlastně na dálku. Prioritou je pro ni stále především dcera.

Díky manželství s Jiřím Paroubkem si pozornosti užila Petra Paroubková až až. Nyní je ve věku, kdy si užívá klidu a možnosti trávit čas s dcerou Margaritou (14) a také se svým novým partnerem. Už v minulosti prozradila, že jde o muže původem z Řecka, který na rozdíl od bývalého předsedy vlády není o dvě dekády starší než ona.

„Trapné randění“ už mají za sebou

„Byli jsme dlouhou dobu přátelé, pak se z nás stal pár. Už má dospělé děti a moje dcera je již taky pomalu dospělá, jsme tedy v úplně jiné fázi partnerství. Máme oba dva odbyto, jak se tak říká, takže si už v podstatě jen užíváme a baví mě, že si nemusím procházet randěním a těmi věcmi na začátku, které bývají někdy trapné,“ řekla pro web Expres.cz.

Společné děti Paroubková s novým partnerem však neplánuje, takže se jí ulevilo, že nemusí řešit, jak by zvládala další rodičovské povinnosti. A překážkou, jak se zdá, není ani vzdálenost, kvůli které se vídají i méně než jednou za měsíc. „Tím, že se známe hrozně dlouho, tak nám společná komunikace funguje skvěle i na dálku,“ pousmála se a prozradila, že v budoucnu už by je vzdálenost dělit nemusela.

Na stará kolena na řecký ostrov Ithaka

„Můj sen je mít na stará kolena malý domeček na Ithace a dožít tam. Tam je mimořádně krásné a čisté prostředí, Ithaka má nádherné pláže a drží se na špici žebříčků zdravého životního stylu. Líbilo by se mi být stará babča a chodit tam po večerech ven a koupat se a užívat si dobré jídlo a pití,“ prozradila Petra.

Předsudky kvůli příjmení

Prioritou je teď pro Petru Paroubkovou dospívající dcera Margita, která je mimo jiné velmi nadějnou sportovkyní. Co se ale týká přátel a jejich okolí, nemá to dcera podle Paroubkové jednoduché. Lidé si totiž údajně myslí, že jí stačí natáhnout ruku, aby od otce dostala nemalé peníze. Jak už přiznala před časem i na sociálních sítích, oběma to způsobuje trápení.

„Stává se jí, že slyší hloupé poznámky. Stane se jí, že rodiče jejích některých kamarádů nereagují moc dobře. Nemá to jednoduché. Ona je introvert a často mi to neřekne v ten daný moment, ale až s nějakým zpožděním,“ uvedla Petra Paroubková pro Expres. „Myslím si, že je celkem silná osobnost a doufám, že jednou bude studovat ve světě a tohle celé přejde,“ dodala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.