Advertoriál

1. února 2024 09:46

Komerční sdělení

Jak se pro něj stát neodolatelnou? Tipy na přirozenou krásu a vůni nejen na Valentýna

Hledáte produkty, kterých si vaše okolí všimne, ale zároveň dokážou jemně podtrhnout přirozenou krásu? Pak vás bude bavit náš výběr. Tvářenka, která je sametově jemná, hydratační lesk na rty s efektem zvětšení objemu rtů i úžasné parfémy pro ženy i muže. A opravdovým pokladem je Zlatá maska Nuance Supreme Lifting s výtažkem z jantaru. Připravte se na Valentýna!

Nuance Supreme Lifting Zlatá maska

Přírodní výtažky obsažené v Nuance Supreme Lifting Zlaté masce hydratují pleť, zlepšují její elasticitu a napomáhají pozvednutí kontur. Výtažek z jantaru masce propůjčuje zlatou barvu a působí jako silný antioxidant. Maska má jemnou konzistenci a výborně se nanáší. Už po pár minutách pocítíte, jak se pleť vypíná. Po aplikaci je pleť zpevněná, vyplněná a projasněná.

Maska obsahuje:

  • Patentovanou složku Repulpami™ z květů bílého ibišku a plodů baobabu, která má intenzivní hydratační a liftingový účinek, obnovuje pevnost pleti a působí proti projevům stárnutí pleti a vráskám.
  • Extrakt z červené vinné révy, který pleť rozjasňuje, osvěžuje a pomáhá udržet její mladistvý vzhled.
  • Extrakt z Ginkgo biloby, který zpomaluje rozpad kolagenu, a působí tak proti předčasnému stárnutí pleti.
  • Extrakt z kaštanu, který pomáhá zmírnit zarudnutí, redukuje váčky a tmavé kruhy pod očima.
  • Drieline™ PF, který zlepšuje obranný systém pokožky díky extraktu z kvasnic a chrání ji proti UV záření.
  • A již zmíněný výtažek z jantaru, který působí jako silný antioxidant.

Tip na aplikaci: Masku 1x týdně nanášejte na vyčištěnou pleť obličeje, případně i krk a dekolt. Můžete ji aplikovat i na oční okolí, ale vyhněte se přímému kontaktu s očima. Nechte působit 15–20 minut, poté smyjte teplou vodou.

Tvářenka Bourjois Little Round Pot

Tvářenka Bourjois Little Round Pot 95 Rose de Jaspe zdůrazní linie vašich lícních kostí a dokonale je vykreslí. Je sametově jemná, lehce se nanáší a dokonale přilne k pokožce. Barva je velmi příjemná a univerzální, sedne vícero typům a odstínům pleti. Díky zapékané technologii se nerozmazává a navíc nádherně voní po růžích. Velkou výhodou na cesty je kompaktní balení se zabudovaným zrcátkem i přiložený štěteček.

Tip na aplikaci: Usmějte se a tvářenku naneste krouživými pohyby na tváře. Rozetřete směrem ke spánkům.

Lesk na rty Physicians Formula Diamond Plumper Pink Radiant

Vysoce hydratační lesk na rty Diamond Plumper Pink Radiant od Physicians Formula působí zároveň jako sérum ke zvětšení jejich objemu. Rty zvýrazní a po aplikaci vypadají plnější, mimoto je udržuje krásně vláčné a hydratované. Kosmetika Physicians Formula používá vysoce kvalitní ingredience, všechny produkty jsou vyráběny a testovány tak, aby byly hypoalergenní a vhodné pro citlivou pokožku. Lesk na rty neobsahuje lepek a je vhodný i pro vegany.

Lesk obsahuje:

  • Niacin, kyselinu hyaluronovou a kofein, které vyživují a zvýrazňují rty.
  • Pravý diamantový prach pro dokonalý třpytivý efekt.

Parfém pro ženy MAGNETIFICO Pheromone Selection

Sofistikovaná a mimořádně ženská vůně MAGNETIFICO Pheromone Selection zaujme na první nádech. Jde o parfém s přídavkem feromonů, s dominujícími květinovými akordy a kořeněným základem z cedrového dřeva, jantaru a pačuli. Tento svůdný koktejl vonných esencí umocňuje smyslnost i přitažlivost a zvýrazní vaši atraktivitu. Výrazná květinově-kořeněná vůně se hodí zejména pro večerní nošení.

Složení:

  • Hlava – bergamont, pomeranč, černý rybíz.
  • Srdce – růže, jasmín, konvalinka, švestka.
  • Základ – cedrové dřevo, jantar, pačuli, vanilka, pižmo.

Parfém pro muže MAGNETIFICO Pheromone Selection

MAGNETIFICO Pheromone Selection nabízí podmanivý parfém také pro muže. Dřevitě-kořeněnou vůni se sladkým nádechem, která zdůrazňuje mužnost a charisma, si zamilujete. Počáteční ovocné akordy vás osvěží chladivou vůní máty, omamného jasmínu a sladké skořice. V kombinaci s pačuli, ambrou a vanilkou vzniká podmanivá dřevitě-kořeněná vůně se sladkým nádechem, která je vhodná zejména na večerní nošení.

Složení:

  • Hlava – jahoda, jablko, ananas, kmín, šalvěj, grapefruit, Elemi pryskyřice.
  • Srdce  – máta, suchý strom, jasmín, skořice, muškátový oříšek.
  • Základ  – tonka, vanilka, pižmo, pomerančový květ.

Toaletní voda pro muže VERSACE Eros

Toaletní voda VERSACE Eros EdT je intenzivně svěží a plná omamných vonných esencí. Je jako stvořená pro sebevědomé muže. Kombinace chladivých lístků máty peprné, italské citronové kůry a šťavnatého jablka vás okamžitě zaujme. Voňavé srdce této toaletní vody tepe pomocí tónů fazole tonka, ambry, geránia a vanilky. Základ je tvořen dřevinami, jako je cedr atlaský, vetiver a dubový mech. Zaujme také impozantním flakonem s vyobrazením řeckého boha lásky Eróse.

Složení:

  • Hlava – máta, italský citron, zelené jablko.
  • Srdce – ambra, geránium, fazole tonka, vanilka.
  • Základ – cedr, dubový mech, vetiver.

Všechny vybrané produkty zakoupíte v lékárnách Dr. Max nebo na e-shopu drmax.cz

Soutěžíme o balíček produktů Physicians Formula z lékárny Dr. Max v hodnotě 7 963Kč

K tomu všemu jsme si pro vás navíc přichystali soutěž o balíček produktů z lékárny Dr. Max. Co obsahuje? Balíček zahrnuje dekorativní kosmetiku Physicians Formula, která je exkluzivně ve vybraných kamenných lékárnách a vůni značky Cerruti. Hodnota produktů v balíčku je téměř 8 tisíc Kč. A jak lze výhru získat? Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu toho štěstíčka. Držíme vám palce!

Soutěž bude ukončena a vyhlášena dne 9. 2. ve 14:00. Herní řád najdete ZDE.

Kolikátou kamennou lékárnu Dr. Max otevírá v únoru 2024?

Účast v soutěži vyžaduje registraci

Zadejte, prosím, vaše jméno a email.

Sdílejte článek
Štítky vůně krása maska Komerční sdělení pokožka lesk na rty parfém Dr. Max Lékárna tipy redakce Nuance Physicians Formula

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.