Ano, šéfe! Vepřovo-hovězí sushi s hranolky a další mňamky z Mohelnice
Nenechte si ujít šéfovu návštěvu "Ameriky" v Mohelnici. Tady se nachází American Grill Bar Restaurant a jedni hodně ambiciózní podnikatelé. Chtěli ohromovat okolí steaky a hamburgery, ale spíše ho jimi ohrožovali. To, co si tady pod klasikou představují, a dokonce „to“ i servírují, sami neuplácáte.
Když šéf na začátku návštěvy ochutná tuhle „Ameriku“, doslova a do písmene se ho zmocní strach o vlastní zdraví ne-li rovnou o život. Jeho první postřehy nad talíři s naservírovanou chloubou kuchyně: „To je prochcaný tukem jak sněhulák… Vepřovo-hovězí sushi s hranolkama??? Ty můj Tondo severoamerickej."
Sledujte další reprízu jednoho z NEJ dílů Ano, šéfe! již dnes ve 21.35 na Primě
„Při natáčení dílu v Mohelnici jsem si znovu uvědomil, s jakým diletantstvím se dá náš obor dělat. Arogance, neschopnost a ignorance byly hlavní ingredience na místním menu. Jídlo bylo jednoduše šokující, mám pocit, že něco takového jsem ještě na talíři neviděl,“ vzpomíná Zdeněk Pohlreich.
Podaří se šéfovi v této restauraci něco změnit a nasměrovat majitele na tu pravou americkou cestu?Budete překvapeni!
Připomeňte si několik zásadních momentů z Mohelnice: