Jarní číslo časopisu Ano, šéfe! právě v prodeji
První letošní číslo čtvrtletníku Ano, šéfe! přináší ty nejlepší recepty z pořadů Zdeňka Pohlreicha. Tentokrát jsou ve znamení jara a svěží a lehké kuchyně. Šéf představí své velikonoční menu a samozřejmě navštíví podniky, které prošly hodnocením v pořadu Ano, šéfe!
V šasopisu najdete recepty například na müsli s jogurtovou pěnou, jahodový drink, zapečená rajčata, studenou polévku z rukoly, cuketové špagety nebo čokoládový dort s chilli. To jsou top recepty z poslední knihy Zdeňka Pohlreicha Lehká kuchyně.
Zasytí, a přitom vám dodají tu správnou dávku jarní energie! K vítání jara si můžete připravit i polévku šmigrustovku, vajíčkový salát s mrkví nebo italský koláč se špenátem. Zdeněk představí i své sváteční velikonoční menu, ve kterém nemůže chybět například kůzlečí roláda s velikonoční nádivkou.
Šéf se tentokrát vrátí do restaurací U Tlustých, Georgie a Kotelna. Restaurace U Zběhlíka si pak od něj vyslouží jedno z nejvyšších ocenění, šéf prohlásí, že je vzorem toho, jak by mělo vypadat podnikání v restauračním průmyslu. Kde restauraci najdete a na čem si v ní podle šéfa zaručeně pochutnáte?
To vše se dozvíte v novém jarním čísle čtvrtletníku Ano, šéfe! a koupit si ho můžete právě teď na pultech trafik a v obchodech za pouhých 45 korun. V časopise opět čtenáři najdou QR kódy, které po načtení v chytrém telefonu přesměrují na videa z pořadů a hlášky Zdeňka Pohlreicha.
Zájemci si mohou časopis Ano, šéfe! také předplatit. Na první polovinu roku 2017. Zde si váše oblíbené magazíny můžete objednat.