Rokenrol v Teplicích: Předkrm šéfa přinutí lhát, hořící bageta ho roztančí
Tentokrát si Zdeňka Pohlreicha pozval na vizitu majitel Městských sálů Teplice Tomáš Kolařík. Neví si rady s hospodou pod tanečním sálem. Má při tom pověst dříče a člověka, který zaměstnancům nic neodpustí.
Servírky mají manuál, jak správně jednat se zákazníky, podstupují pravidelné „motivační meetingy“. Přesto se restauraci nedaří, jak by si pan Kolařík přál a na sále už dávno nebyla žádná tancovačka. Co mu šéf poradí?
Další premiérový díl pořadu Ano, šéfe! vysíláme ve čtvrtek ve 21.25 na Primě
Specializují se tady "především na poctivou českou kuchyni. Klademe důraz na originalitu receptů, k jejichž přípravě využíváme kvalitních regionálních surovin od pečlivě vybraných pěstitelů, chovatelů a zpracovatelů," představuje svůj podnik jeho majitel.
Podívejte se ale v předpremiéře v úvodu, co to ta česká kuchyně je. Kvůli předkrmu šéf dokonce zalhal.
Více napoví také upoutávka:
I během této výpravy Šéf potká nové lidi:
A bude se hledat strýčkův pták na toaletě. Viz další článek.