Šéf přesvědčí slovenské „dubové palice“, jak dělat halušky víc sexy
Jak uvidíte v dalším dílu Ano, šéfe!, Zdeněk Pohlreich bude z jejich kuchařské práce v jednom úžasu.
Blíží se závěrečný díl 6. řady pořadu Ano, šéfe! Zdeňka Pohlreicha tentokrát pozvali do Slovenské koliby v Jasné v Nízkých Tatrách. Na začátku tady kritizoval nabídku opravdu těžkých jídel – moučné halušky s brynzou, všude pořádně mastný špek...
Navrhoval, že by to chtělo něco více sexy a hlavně lehčího. Pak ale zjišťuje, že lidé se sem vracejí právě kvůli těmto těžkým tradičním pokrmů a kořalce.
Premiérový díl Ano, šéfe! ze Slovenské koliby vysíláme ve čtrvtek ve 21.15 na Primě
„Možná jsem vůbec nepochopil, kam jsme to vlastně přijeli,“ diví se šéf po druhé návštěvě koliby. Více bonusových videí i celé epizody najdete na webu Prima PLAY. Pusťte si je také.
Hospůdku provozují dva bratři Pavol a Tomáš Iglovi. A viditelně si dost věří. Oba třicátníci procestovali svět, mladší Tomáš hrál hokej v Kanadě i v Americe. Pavol zase dělal baviče v turistických resortech napříč Evropou. Jen se stále mračí a vše neguje.
Šéf se jim od začátku snaží trochu poradit, co by šlo zlepšit. Pokaždé se ale dozvídá, že „to už jsme udělali“. Jak uvidíte v premiérovém dílu ve čtvrtek večer na Primě, všechno, co mu bratři tvrdí, není tak úplně pravda. Koliba podle nich prostě nemá chybu, stačí, aby se o ní lidé dozvěděli a bude pořád plno.
Šéf ochutnává, v kuchyni se pije na kuráž:
Podívejte se v předpremiéře také na to, co by šéf na Slovensku rád zlepšoval.
Tuto scénu v televizi neuvidíte:
Více inspirace do kuchyně nyní můžete čerpat i v novém čísle krásného magazínu Prima FRESH. Už je na stáncích: