Šéf se vrací na místa činu. V premiérovém dílu Ano, šéfe!
Nenechte si ujít tři návraty na místa, na která se nedá zapomenout. Dozvíte se, jak si vedou v American Grill Baru v Mohelnici, kde šéfa šokovali syrovým hamburgerem, nebo co podnikl sebevědomý kuchař z berounské Bastily. Šéf se také chce opět sejít s hvězdným týmem z trmického učiliště.
Vedení Střední školy obchodu, řemesel a služeb v Ústí nad Labem-Trmicích si další natáčení přímo na jejich půdě nepřálo. V čele s ředitelem Pavlem Caitamlem argumentuje tím, že natočený díl vyzněl víc jako pořad o tom, „že Pavel sebral nějakej řetízek, jako posmívání se handicapovaným dětem, než pořad o škole“.
Premiérové díly Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 21.25 na Primě. Vidět je můžete i ONLINE
Zdeněk se ale jen tak nevzdává a chce vidět „svoje koně“ ještě jednou. Někteří z nich už jsou prý vyučení a postavili se na vlastní nohy. Jak si vedou? A věnují se vaření a práci v kuchyni? I na to je šéf zvědavý, jak říká. Stále věří, že pod kvalitním vedením to mohli někam dotáhnout...
Připomeňte si v sestřihu z Trmic, jak se například jedna z dívek pustila do šéfa při prvním natáčení, ale i na slzy dojetí z vydařeného díla.
K diskuzím o kuchtíkovi Pavlovi Zdeněk Pohlreich shrnuje. „Nechci řešit to, co se odehrává na sociálních sítích. Co si někdo povídá, že se mu někdo posmívá. Já se mu neposmívám! Já můžu jednat a mluvit jenom sám za sebe. Není to tak, že jsme použili toho kluka jako nástroj, abychom zesměšnili tuhle školu. Takhle to přece není.“
Dále uvidíte, jak se daří týmu z American Grill baru v Mohelnici, kde šéfa vyděsili syrovým hamburgrem.
Tady je ta nezapomenutelná scéna s "vepřovo-hovězím sushi s hranolkama".Máte chuť? :-)
A zde si ještě oživte pány, kteří v Mohelnici "Ameriku" rozjeli.V návratovém dílu se s nimi opět potkáme.
Do třetice se šéf vypraví na vizitu do berounské Bastily.
Už není v Berouně, sebevědomý kuchař Michal Krulich si otevřel jinou Bastilu, tentokrát v malé vsi Cerhovice.
Připomeňme, že tento šéfkuchař si o sobě myslel, že je hotová kuchařská hvězda. Chlubil se, kolik soutěží už vyhrál... Až na to, že do jeho podniku blízko centra a na krásném místě u řeky skoro nikdo nechodil. Co dneska, už se mu po radách šéfa Pohlreicha podařilo postavit nový podnik na nohy? A řídí se vůbec jeho radami?
Michal Krulich se při první šéfově návštěvě ukázal jako mistr zlepšováků. Koukněte se třeba na jeho steak s knedlíkem. Nebo má takto vypadat luxusní svíčková?
(schneidy)