Strach a hnus v Mohelnici. Když nejde o život, jde o žlučník
Vítejte v Olomouckém kraji, konkrétně ve městě Mohelnice. Tady se nachází American Grill Bar Restaurant a jedni hodně ambiciózní podnikatelé. Chtěli ohromovat okolí steaky a hamburgery, ale spíše ho jimi ohrožovali. To, co si tady pod klasikou představují a dokonce „to“ i servírují, sami neuplácáte.
Když šéf na začátku návštěvy ochutná tuhle „Ameriku“, doslova a do písmene se ho zmocní strach o vlastní zdraví ne-li rovnou o život. Jeho první postřehy nad talíři s naservírovanou chloubou kuchyně: „To je prochcaný tukem jak sněhulák… Vepřovo-hovězí sushi s hranolkama??? Ty můj Tondo severoamerickej."
Sledujte další díl Ano, šéfe! již dnes 17. 9. ve 21.30 na Primě
„Při natáčení dílu v Mohelnici jsem si znovu uvědomil, s jakým diletantstvím se dá náš obor dělat. Arogance, neschopnost a ignorance byly hlavní ingredience na místním menu. Jídlo bylo jednoduše šokující, mám pocit, že něco takového jsem ještě na talíři neviděl,“ vzpomíná Zdeněk Pohlreich.
Podaří se šéfovi v této restauraci něco změnit a nasměrovat majitele na tu pravou americkou cestu? Budete překvapeni!
Chvíle čekání na nový díl Ano, šéfe! si můžete zkrátit nákupem nového časopisu Prima FRESH. A třeba si hned uvařit něco lahodného z podzimní inspirace:-)