Vychází první letošní číslo časopisu Ano, šéfe! Těšte se na nové rubriky
Čtvrtletník Ano, šéfe! se v novém roce vrací s ještě více kulinárními tématy, technikami na vaření, informacemi o surovinách a kulinárními zajímavostmi. Čtenáři v něm najdou hned dvě nové rubriky –„Zdeněk Pohlreich vaří“ a „Pojďme si dát“, v níž budou recepty z méně známých či zajímavých surovin. Na stáncích je časopis Ano, šéfe! k dostání od středy 14. března.
Letošní první vydání časopisu Ano, šéfe! se i s novými rubrikami samozřejmě podívá do restaurací, které dříve prošly pořadem Ano, šéfe! Tentokrát to budou hotel Hvězda v Peci pod Sněžkou a restaurace Pod Lesem v Jílovišti. Co se v nich asi od návštěvy šéfa změnilo?
Nová rubrika „Zdeněk Pohlreich vaří“ představí techniku vaření v páře a přinese recepty na rybu v páře na asijský způsob, gua bao i dim sum knedlíčky. Zdeněk Pohlreich skutečně navštívil kulinární studio a recepty pro čtenáře u nás uvařil.
Gurmáni se v další části časopisu dozvědí, jak si nejlépe vychutnat sýry a jak si udělat třeba snídaňové rösti s camembertem.
Představíme mrkev v netradiční roli, a to jako základ pro dort, buchty i muffiny. V další nové rubrice „Pojďme si dát“ se pod šéfovým drobnohledem ocitnou olivy a jejich všestranné využití nejen ve středozemní kuchyni.
To a mnoho dalšího najdete v prvním letošním čísle čtvrtletníku Ano, šéfe! Koupit si ho můžete právě teď na pultech trafik a v obchodech za pouhých 45 korun. Navíc v časopise opět najdete QR kódy, které Vás po nahrání do Vašeho chytrého telefonu přesměrují na videa z pořadů a hlášky Zdeňka Pohlreicha.
Časopis si nově můžete objednat i prostřednictvím SMS
SMS posílejte ve tvaru: SEF JMENO PRIJMENI ULICE C.P. OBEC PSC na čísle 90211. Text pište bez diakritiky. Cena SMS je 45 Kč, včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS PRAHA (tel. 296 363 199, e-mail: info@atspraha.cz).