Znáte friťák, který pamatuje Švédy na mostě a lednici socík? Pak sledujte Ano, šéfe!
Pintovka bývala vyhlášená výletní restaurace. Manžele Vandasovy mrzelo, že nyní podnik chátrá. Zvláště když v něm před lety měli svatební hostinu. A tak se rozhodli restauraci si pronajmout a zachránit ji. Kdo však zachrání hosty?
Úhledná restaurace nemá moc reprezentativní zázemí. Tekoucí friťák „pamatuje Švédy na mostě“, lednice „socík“, o pořádku a hygieně v kuchyni také škoda mluvit. Porce ale nejsou ke snědení, kuchař je opravdu přející, zato účetní bilance frustrující.
Reprízu 5. dílu IV. řady show Ano, šéfe! sledujte v pondělí večer ve 22.15 na Primě!
Restaurace nevydělává, i když lidé chodí, na obědy dojíždějí i lidé z města a pořádají se tu svatby. Vandasovi nejsou z oboru, paní vystudovala přírodovědeckou fakultu, osmatřicetiletý majitel pracoval většinu života jako grafik a DTP operátor v bratrově reklamní agentuře. Před více než dvěma lety začali provozovat restauraci, kde měli kdysi svatební hostinu. Nyní v ní pátrají po pověstné žábě na prameni.
Majitelé Pintovky, manželé Vandasovi, tady měli před dvanácti lety svatební hostinu, teď si tu „užívají“ jako podnikatelé.
Suchá alarmující čísla a procenta vystřídají dva komické výstupy: zábavný houbařský rychlokurz a improvizovaná svatba v Pintovce – překvapení pro majitele, které po dvanácti letech znovu oddá sám šéf, jenž si rozšířil kvalifikaci.
Zdeněk Pohlreich mimo jiné zážitky ochutná skutečné divy. Tady malý předkrm, včetně informace o současném jídelním jístku.
Pusťte si extra VIDEO z návratu do Pintovky a s jedním z nejčastějších hříchů české hospodské gastronomie – jak udělat z obyčejného smažáku něco extra? :-)