V sobotu bude Česko vařit s Pohlreichem. V úterý Šéf vařil Česku.
Zdeněk už se před prvním živým vysíláním otužuje. Vybaven hrncem, vařečkou a dalšími pracovními proprietami byl vystaven se svým kuchařským uměním první zátěžové zkoušce. Vařil Česku a to přímo na ulici.
Kolemjdoucí byli trochu zaskočeni, když na schodech kostela svaté Ludmily na pražském náměstí Míru, uviděli známou tvář televize Prima, jak nabírá z velkého hrnce voňavé jídlo a dává ochutnat.
Již tuto sobotu si se Zdeňkem Pohlreichem můžete zkusit uvařit tříchodové menu v přímém přenosu. Začíná se v 20.15 na Primě.
„Všechna jídla, která budu v přímých přenosech připravovat, jsem postupně uvařil, abych je doladil. V téhle show ale nepůjde jen o vaření. Nevím, jestli se u ní budou lidi spíš bavit nebo se mnou budou také vařit. Záleží na nich. Přál bych si, aby se dívali a aby je pořad bavil, o to jde,“ vysvětloval Zdeněk Pohlreich.
Co uznávaný šéfkuchař na náměstí vařil přesně? Telecí líčka na červeném víně a polpety s houbami. „Menu jsem přizpůsobil tak, aby se jídla dala připravit bez problémů i v terénu. Není na nich nic těžkého. Já nenávidím složitá jídla,“ řekl a po očku sledoval, jak si lidé na jeho jídle pochutnávají.
V show Česko vaří s Pohlreichem živě se bude vařit z běžně dostupných surovin, recepty si tak budou moci vyzkoušet skutečně všichni.
Vše o pořadu, týden předem kompletní recepty na jídla v něm vařené, nákupní seznam surovin, videonávody i rozhovory s hlavními aktéry. To najdete na novém webu iprima.cz/ceskovarizive