21. února 2015 08:00
Martina ČerňanskáMasopustní menu podle Karolíny
„Mám pocit že naši předkové rozuměli lidskému tělu i duši mnohem líp, než my. Takže třeba masopust mi přijde jako geniální věc. Uprostřed zimy nám docházejí síly, máme sklony k chřipkám a depresím, a na to podle mě funguje vepřová pečeně mnohem líp, než naklíčená pšenice.
Masopust, to není žádná zdravá záležitost – je to zkrátka hromada sádla a vepřového masa a smažených sladkostí a také, nebudeme si to zastírat, litry kořalky. Ale po masopustu přece přichází očistný půst, a na jaře navíc všichni začneme (aspoň na týden) běhat, ne?“
Jak se točila masopustní epizoda? Podívejte se:
Vše o pořadu Karolína, domácí kuchařka najdete TADY.
Nezapomeňte se dívat každou sobotu v 18.10 na Karolínu, domácí kuchařku na Primě!
A co vám Karolína v sobotu připraví? Podívejte se do naší fotogalerie:
Všechny epizody pořadu Karolína, domácí kuchařka najdete na Prima PLAY.