Grilovačka pro Zdeničku a pro dobrou náladu. Se šéfem na Primě
Ve dvojce Zdeněk griluje Zdeničce. "Zdenička mi tvrdí, že vše se dá řešit s úsměvem a bez řvaní. Já už teda taky tolik neřvu, ono to nemá moc cenu. Dneska budu ale určitě hodnej a připravím místním něco dobrýho, ať mají na tu pozitivní náladu dost sil." Zdroj: Marek Dienstl
Ve dvojce Zdeněk griluje Zdeničce. "Zdenička mi tvrdí, že vše se dá řešit s úsměvem a bez řvaní. Já už teda taky tolik neřvu, ono to nemá moc cenu. Dneska budu ale určitě hodnej a připravím místním něco dobrýho, ať mají na tu pozitivní náladu dost sil." Zdroj: Marek Dienstl
„Zdenička mi tvrdí, že vše se dá řešit s úsměvem a bez řvaní. Já už teda taky tolik neřvu, ono to nemá moc cenu. Dneska budu ale určitě hodnej a připravím místním něco dobrýho, ať mají na tu pozitivní náladu dost sil,“ říká mistr grilování na českém venkově a jde přiložit pod svůj "stroj".
Přímo z grilu bude tentokrát Zdeněk Pohlreich podávat tortillu Margheritu, meruňkový kečup, vepřovou panenku plněnou mandlemi a grilované banány se smetanovým krémem.
Naučte se všechna tato lahodná jídla pod vedením profíka. Pořad Rozpal to, šéfe začíná každou neděli v 18.00 na Primě.
Vše o show Rozpal to, šéfe najdete na stránkách pořadu TADY
Pro všechny, kdo rádi vaříte a grilujete, připravil Zdeněk Pohlreich také novou kuchařku Grilování. Jeho grilovací bible, jak říká, právě vychází.
V galerii fotek ze zákulisí natáčení 2. dílu pořadu Rozpal to, šéfe! se ještě můžete podívat, co bude Zdeněk Pohlreich v neděli grilovat.
Ve dvojce Zdeněk griluje Zdeničce. "Zdenička mi tvrdí, že vše se dá řešit s úsměvem a bez řvaní. Já už teda taky tolik neřvu, ono to nemá moc cenu. Dneska budu ale určitě hodnej a připravím místním něco dobrýho, ať mají na tu pozitivní náladu dost sil." Zdroj: Marek Dienstl
Zdeňka Pohlreich s úsměvem zvládá nejen své koníky, ale i nemoc. Zdroj: Marek Dienstl
Tortilla Margherita je hotová za chvilku. Zdroj: Marek Dienstl
Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami. Věřili byste, že jde o pokrm z grilu? Zdroj: Marek Dienstl
Roládu z vepřové panenky, plněnou mandlemi, vložíme do grilu a necháme péct ze všech stran asi 10 minut. Hotovou pečeni zabalíme na chvíli do alobalu, aby byla šťavnatá. Zdroj: Marek Dienstl
Kečup ze sušených meruněk překvapí svou lahodností. Zdroj: Marek Dienstl
Krémové banány se grilují ve slupce. Zdroj: Marek Dienstl
Zdenička cvičí koně. A Zdeněk? Ten jí "radí" od grilu: "Teď bych chtěl, aby se ten koníček postavil na zadní. A umí taky přeskočit tu překážku?" Zdroj: Marek Dienstl
".... A teď ať dá packu." Zdroj: Marek Dienstl
Na koni Zdeňka neuvidíme, ale vyzkouší si metody výcviku psa. Zdroj: Marek Dienstl
Tabule pod širým nebem je prostřena. Zdroj: Marek Dienstl
Takto vypadá další příjemně strávené odpoledne na ranči se Zdeničkou a známými. "Začínám myslet pozitivně. Je krásně, ptáčkové zpívaj, ve vzduchu voní jaro, kolem běhaj zvířátka..." Libuje si šéf. Jde se jíst. Zdroj: Marek Dienstl
Ve dvojce Zdeněk griluje Zdeničce. "Zdenička mi tvrdí, že vše se dá řešit s úsměvem a bez řvaní. Já už teda taky tolik neřvu, ono to nemá moc cenu. Dneska budu ale určitě hodnej a připravím místním něco dobrýho, ať mají na tu pozitivní náladu dost sil." Zdroj: Marek Dienstl
Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami. Věřili byste, že jde o pokrm z grilu? Zdroj: Marek Dienstl
Roládu z vepřové panenky, plněnou mandlemi, vložíme do grilu a necháme péct ze všech stran asi 10 minut. Hotovou pečeni zabalíme na chvíli do alobalu, aby byla šťavnatá. Zdroj: Marek Dienstl
Autor článku
Zuzana Schneidewind
Horoskop vždy po ruce
Zanechte nám váš e-mail a my vám budeme zasílat pravidelný newsletter s vaším horoskopem.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů