Jak grilovat bůček, předvede šéf v neděli na Primě
Rozpal to ve Španělsku šéfe - making of
Se Zdeňkem Pohlreichem si tentokrát užijeme jarní grilovačku ve Španělsku! Začíná v neděli v 18.00 na Primě.
Zdeněk Pohlreich rozpálí gril tentokrát ve Španělsku! V zemi slunce, olivových hájů a citrusových plantáží, kde se prý dobrému jídlu a pověstné španělské vřelosti nelze vůbec vyhnout. Diváky naučí nejen celou řadu receptů, ale umožní jim i alespoň trochu poznat španělskou přírodu, kulturu a zvyky.
Středomořská kuchyně bude v jeho podání bavit i vás. Jak říká Zdeněk: „Čím je to jednodušší, tím je to lepší."
Můžete se těšit na:
- Salát z grilované zeleniny
- Grilovaný bůček
- Paellu
Rozpal to ve Španělsku, šéfe! v neděli v podvečer na Primě!
Všechny recepty na grilované lahůdky z pořadu Rozpal to, šéfe! najdete kdykoliv online.