23. května 2019 11:23
Jana MrákotováJaký kus masa bude grilovat Zdeněk Pohlreich v dalším díle Rozpal to, šéfe!?
Sledujte pořad Rozpal to, šéfe! již v pondělí 27. května ve 22.50. Opět si pro vás Šéf připravil pár receptů, které s blížící se grilovací sezonou určitě využijete!
V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu rib eye steak s pečeným bramborem, houbový burger a další zajímavé recepty, které stojí za to vyzkoušet.
Podívejte se na ukázku
Zdeněk Pohlreich je profesionálem nejen v kuchyni, ale také před kamerou. „Jeho hláška: „Slyším to divný ticho, tak já to raději vezmu rovnou ještě jednou,“ je skvělým důkazem profesionality a sebereflexe. Stejně jako: „Ještě to budeme točit chvíli a roztřískám to tady. Nebo taky ne, protože jsem profesionální. Tak jedem.“ Na place zkrátka všichni odváděli skvělou práci, ale také se zvládli bavit. A to je v dnešní vystresované době umění. Výsledek týmového snažení se Zdeňkem v čele mohou diváci posoudit a ohodnotit již za pár dní.
Zdeňka jsme vyzpovídali, jak nejraději griluje on!
Rozpal to, šéfe! sledujte také online!
Další pokračování nejoblíbenějšího pořadu o grilování uvidíte již v pondělí 27. 5. ve 22.50.