Premiérové grilování se šéfem Pohlreichem. Už dnes
Na začátek bude nejlepší, pozvat někoho z branže," soudí šéf a pozve dva kuchaře z kuchyně své restaurace. To jsou oni. Tonda Bradáč a Jan Davídek. Zdroj: Marek Dienstl
Na začátek bude nejlepší, pozvat někoho z branže," soudí šéf a pozve dva kuchaře z kuchyně své restaurace. To jsou oni. Tonda Bradáč a Jan Davídek. Zdroj: Marek Dienstl
"Vařím už přes 40 let a neumim si představit jinou práci. Občas je to záhul, ale dopředu mě žene hlavně to, že svou práci miluju a neustále můžu přicházet na nový věci, techniky a chutě," uvádí šéf oblíbený pořad o grilování. Nepropásněte dnešní 1. díl II. řady Rozpal to, šéfe! v 18.00 na Primě
Co bude Zdeněk Pohlreich grilovat v klidu venkovského ranče, daleko od lidí i kuchyně?
"Budu vařit pro své kolegy. Jsou sice možná náročnější, než běžný strávník, ale na druhou stranu rádi vypadnou z toho stresu a užijou si trochu pobytu venku. A když jim uvaří někdo jiný, bude jim to chutnat zcela jistě. Naladil jsem to trochu do Asie, abych se jako vyšvih,"odpovídá pan hostitel a hlavní hrdina pravidelných nedělních grilovaček na Primě.
Vše o pořadu Rozpal to, šéfe! najdete TADY
Podívejte se do fotogalerie z letošního 1. dílu pořadu Rozpal to, šéfe!
Plněná grilovaná rajčata. Víte čím? Kouzlo spočívá v toastovém chlebu. Zdroj: Marek Dienstl
Rozpal to, šéfe! II. řada - 1. díl - Obrázek 2 Zdroj: Marek Dienstl
Na začátek bude nejlepší, pozvat někoho z branže," soudí šéf a pozve dva kuchaře z kuchyně své restaurace. To jsou oni. Tonda Bradáč a Jan Davídek. Zdroj: Marek Dienstl
Co to pro své hosty zavírá pod poklici grilu? Zdroj: Marek Dienstl
Hovězí steak Yamato na zeleném pepři. Zdroj: Marek Dienstl
A jako v práci. Nikdo se nesmí flákat :-) Zdroj: Marek Dienstl
Houbové špízy po Asijsku. Zdroj: Marek Dienstl
Sendvič s hruškou a modrým sýrem. Zdroj: Marek Dienstl
Červené curry s kachnou. Zdroj: Marek Dienstl
A hostina z grilu může začít. Zdroj: Marek Dienstl
Vůně přiláká i koně. Zdroj: Marek Dienstl
Šéf nosí a nosí další talíře. Po jídle se jenom zapráší. Zdroj: Marek Dienstl
A fotky z natáčení už jste viděli?
Obávaný šéf, usměvavý hostitel. To je Zdeněk Pohlreich ve své show Rozpal to, šéfe! A nezklame ani ve II. řadě. Zdroj: Marek Dienstl
Své grily rozpaluje každou neděli v 18.00 na Primě. Zdroj: Marek Dienstl
Pro svojí Zdeničku bude také grilovat. Ona je ostatně na tomto ranči paní domu. Zdroj: Marek Dienstl
Ve II. řadě Rozpal to, šéfe! bude Zdeněk nejrůznější suroviny nejen napichovat.. Zdroj: Marek Dienstl
ale i plnit, nebo... Zdroj: Marek Dienstl
...cukrovat. Zdroj: Marek Dienstl
I po roce potkáváme na statku v Líšnici staré dobré známé jako je Pohlreichovic fenka, která nenápadně číhala na kořist rovnou pod grilem. Zdroj: Marek Dienstl
Mouratý Kulíšek si zase užíval zájmu celého natáčecího štábu. Zdroj: Marek Dienstl
Ani tentokrát nebudou u stolu na zahradě chybět hosté, pro které Zdeněk bude grilovat. Někteří "hoši" budou i trochu ostřejší. Zdroj: Marek Dienstl
Na začátek dostanou trochu křupavé zeleninky. Zdroj: Marek Dienstl
Z grilu Zdeňka Phlreicha chutná každému. Dětem i zvířátkům:-) Zdroj: Marek Dienstl
Akorát kuřata nemají Zdendu moc ráda...On je ale ano. Když na něj "koukají" z grilu. Zdroj: Marek Dienstl
Grilování je především o pohodě. Zdroj: Marek Dienstl
Tady ještě malá svačinka. Než přijde kus masa pro pořádné chlapy. Zdroj: Marek Dienstl
Nezapomeňte, šéf rozpaluje gril každou neděli. Zdroj: Marek Dienstl
Obávaný šéf, usměvavý hostitel. To je Zdeněk Pohlreich ve své show Rozpal to, šéfe! A nezklame ani ve II. řadě. Zdroj: Marek Dienstl
Pro svojí Zdeničku bude také grilovat. Ona je ostatně na tomto ranči paní domu. Zdroj: Marek Dienstl
Ve II. řadě Rozpal to, šéfe! bude Zdeněk nejrůznější suroviny nejen napichovat.. Zdroj: Marek Dienstl
I po roce potkáváme na statku v Líšnici staré dobré známé jako je Pohlreichovic fenka, která nenápadně číhala na kořist rovnou pod grilem. Zdroj: Marek Dienstl
Ani tentokrát nebudou u stolu na zahradě chybět hosté, pro které Zdeněk bude grilovat. Někteří "hoši" budou i trochu ostřejší. Zdroj: Marek Dienstl
(schneidy)
Autor článku
Zuzana Schneidewind
Horoskop vždy po ruce
Zanechte nám váš e-mail a my vám budeme zasílat pravidelný newsletter s vaším horoskopem.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů