Šéfova grilovačka tentokrát v sousedském duchu. Chutnat bude i dětem
"Je krásně, tak proč si neudělat tradiční piknik se sousedy?" Láká šéf k další grilovačce. Své piknik menu začne kuřecími křídly v BBQ stylu, připraví měkoučké zauzené vepřové koleno a k němu oblíbený salát Coleslaw. Dětem upeče pizzu a umíchá pohár s ovocem.
Repríza 6. dílu pořadu Rozpal to, šéfe! začíná v neděli v 18.00 na Primě.
Co znamená BBQ
Možná, že ještě nevíte, co to BBQ styl je. Zdeněk Pohlreich napoví: "Není to stejné jako grilování, protože při BBQ se maso nepeče zprudka, ale pomalu na žhavých uhlíkách, ideálně by gril neměl vůbec hořet, jenom si tak pěkně žhnout."
Zde malá ochutnávka z dílu. Vyzkoušejte si tuto lahodu v předstihu. Borůvek už jsou plné lesy.
Tady další inspirace k letnímu grilování.