6. června 2019 11:55
Jana MrákotováV dalším díle Rozpal to, Šéfe! se budou grilovat dary moře i pořádný flák masa
Sledujte další díl pořadu Rozpal to, šéfe! již v pondělí 10. června ve 22.50. Zdeněk Pohlreich bude i tentokrát grilovat pořádný kus masa, ale dojde i na dary moře!
V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu New York strip steak s rajčatovým salátem, slávky na bílém víně a další skvělé dobroty přímo z rozpáleného roštu. Přinášíme vám malou ukázku.
Kromě toho bylo patrné, v jakém pořadí používá pepř a sůl na již ugrilovaná jídla. On sám podotkl, že v tom není žádné pravidlo: „Je jedno, jestli na maso přijde první pepř nebo sůl. Na funkci to vliv nemá.“
Léto se kvapem blíží, a tak jsme se Zdeňka Pohlreicha zeptali, jaké má plány.