Na šéfově dalším menu si vybudujete závislost
Vařte se Zdeňkem Pohlreichem chutně, zdravě, dokonce light!
Kuchyni Zdeňka Pohlreicha tentokrát provoní další pětice originálních receptů. Koukněte se na upoutávku v úvodu článku. Napadla by vás například kombinace pečeného květáku s avokádovým dresinkem?
Chutných zvláštností 8. premiérového dílu Teď vaří šéf! bude mnohem více.
Recept na fritatu s vejcem a ovčím sýrem patří k těm známějším. Pak ale šéf představí japonskou miso polévku se soba nudlemi nebo salát s uzenými kachními prsy se zdravou červenou řepou.
A dojde i na malý sladký zákusek v podobě jahodového koláčku.
Více uvidíte v úterním premiérovém dílu Teď vaří šéf!, který vysíláme ve 21.30 na Primě.
Všechny epizody, recepty a videonávody z pořadu najdete pohromadě na Primě PLAY.
Vařte se Zdeňkem Pohlreichem chutně, zdravě, dokonce light!
Fritata s vejcem a ovčím sýrem.
Polévka s miso pastou a soba nudlemi.
Víte, jak vypadají soba nudle?
Salát s uzenými kachními prsy.
Do salátu si šéf upekl řepu.
Uzená kachní prsa chutnají skvěle i studená.
Jahodový koláč.
Pečený květák s avokádovým dresinkem.
Šéf vaří s radostí. Sledujte při tom jeho výraz ve tváři:-)
Ještě více inspirace do kuchyně i samotných chuťových zážitků můžete čerpat už nyní v novém čísle časopisu Prima FRESH, který je od 16. 11. na stáncích.