Teď šéf uvaří v Paříži, mezi padesátkou nej kuchařů na světě

Zdeňkovi golegové a kolegyně z oboru jsou také sympaťáci. V Paříži se jich na uplynulém padesátém výročním SIALu sešlo 50. Nechyběli Joël Robuchon, Gérald Passedat, Jacques Pourcel a další.

Zdeňkovi golegové a kolegyně z oboru jsou také sympaťáci. V Paříži se jich na uplynulém padesátém výročním SIALu sešlo 50. Nechyběli Joël Robuchon, Gérald Passedat, Jacques Pourcel a další.
Poznejte v dnešním Teď vaří šéf! kouzlo francouzské kuchyně, vychutnejte si atmosféru gurmetských restaurací i puntičkářskou prezentaci těch nejlahodnějších specialit. Ba co víc! Zdeněk Pohlreich vám názorně ukáže, jak si s francouzským receptem můžete poradit i vy! Bon appétit, tedy dobrou chuť!
Zdeněk Pohlreich v extra dílu z Paříže připravil francouzské jelítko s kaší a jablkem a kachní parmentier, francouzskou cibulačku a palačinky crëpes Suzette. Vše o pořadu Teď vaří šéf! včetně rozepsaných receptů najdete TADY
Pořad Teď vaří šéf! II. z Paříže začíná v neděli v 18.00 na Primě! Na premiérové díly se těšte už příští neděli 27.9.
Pokud jste některý z dílů nestihli v televizi, můžete si ho pustit ještě na Prima PLAY
Podívejte se na fotky Zdeňka v Paříži.
Teď vaří šéf v Paříži. Proč? Jako naše kuchařská špička do Francie zavítal v rámci návštěvy prestižní výstavy SIAL, jíž se účastní přibližně 6 tisíc vystavovatelů, zhruba 80 % ze zahraničí, z více než 200 zemí. A potkávají se tu také ti nejlepší kuchaři!
Teď vaří šéf v Paříži a jeho Zdenička je u toho.
Podívejte se na pořádné plody moře.
V Paříži se Zdeněk vydal za uměním. Ovšem ne do galerie Louvre, ale za tím kuchařským.
Zdeňkovi golegové a kolegyně z oboru jsou také sympaťáci. V Paříži se jich na uplynulém padesátém výročním SIALu sešlo 50. Nechyběli Joël Robuchon, Gérald Passedat, Jacques Pourcel a další.
Mezinárodní potravinářský veletrh SIAL v Paříži patří k nejvýznamnějším akcím svého druhu. Veletrh se koná každé 2 roky.
Bon appétit!
Čas se krátí.
S úsměvem jde všechno líp. Platí to i ve Zdeňkově kuchyni v Paříži.
Vychutnejte si atmosféru gurmetských restaurací i puntičkářskou prezentaci těch nejlahodnějších specialit.
Maso, maso a zase maso. To je ale jen zlomek velké tržnice, kam nás v Paříži šéf zavede.
Šéf nás vezme také na procházku a rovnou do "břicha" Paříže. Jde o obrovskou tržnici pro profesionály. Takto vypadá tamní profesionální bourárna.
Paříš? Tak trochu i se Zdeňkem v Paříži.
Pracovní výlet končí. Je čas, letět do Prahy.
Teď vaří šéf v Paříži. Proč? Jako naše kuchařská špička do Francie zavítal v rámci návštěvy prestižní výstavy SIAL, jíž se účastní přibližně 6 tisíc vystavovatelů, zhruba 80 % ze zahraničí, z více než 200 zemí. A potkávají se tu také ti nejlepší kuchaři!
Zdeňkovi golegové a kolegyně z oboru jsou také sympaťáci. V Paříži se jich na uplynulém padesátém výročním SIALu sešlo 50. Nechyběli Joël Robuchon, Gérald Passedat, Jacques Pourcel a další.
Mezinárodní potravinářský veletrh SIAL v Paříži patří k nejvýznamnějším akcím svého druhu. Veletrh se koná každé 2 roky.
Vychutnejte si atmosféru gurmetských restaurací i puntičkářskou prezentaci těch nejlahodnějších specialit.
Více receptů a inspirace do kuchyně najdete i v novém čísle časopisu Prima FRESH. Právě na stáncích.

Autor článku
Zuzana Schneidewind
Zuzana Schneidewind je redaktorka webu Prima ženy. Na starosti má především všechno kolem seriálů.
Horoskop vždy po ruce
Zanechte nám váš e-mail a my vám budeme zasílat pravidelný newsletter s vaším horoskopem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
