Teď šéf uvaří v Paříži, mezi padesátkou nej kuchařů na světě
Zdeňkovi golegové a kolegyně z oboru jsou také sympaťáci. V Paříži se jich na uplynulém padesátém výročním SIALu sešlo 50. Nechyběli Joël Robuchon, Gérald Passedat, Jacques Pourcel a další.
Zdeňkovi golegové a kolegyně z oboru jsou také sympaťáci. V Paříži se jich na uplynulém padesátém výročním SIALu sešlo 50. Nechyběli Joël Robuchon, Gérald Passedat, Jacques Pourcel a další.
Poznejte v dnešním Teď vaří šéf! kouzlo francouzské kuchyně, vychutnejte si atmosféru gurmetských restaurací i puntičkářskou prezentaci těch nejlahodnějších specialit. Ba co víc! Zdeněk Pohlreich vám názorně ukáže, jak si s francouzským receptem můžete poradit i vy! Bon appétit, tedy dobrou chuť!
Zdeněk Pohlreich v extra dílu z Paříže připravil francouzské jelítko s kaší a jablkem a kachní parmentier, francouzskou cibulačku a palačinky crëpes Suzette. Vše o pořadu Teď vaří šéf! včetně rozepsaných receptů najdete TADY
Pořad Teď vaří šéf! II. z Paříže začíná v neděli v 18.00 na Primě! Na premiérové díly se těšte už příští neděli 27.9.
Pokud jste některý z dílů nestihli v televizi, můžete si ho pustit ještě na Prima PLAY
Podívejte se na fotky Zdeňka v Paříži.
Teď vaří šéf v Paříži. Proč? Jako naše kuchařská špička do Francie zavítal v rámci návštěvy prestižní výstavy SIAL, jíž se účastní přibližně 6 tisíc vystavovatelů, zhruba 80 % ze zahraničí, z více než 200 zemí. A potkávají se tu také ti nejlepší kuchaři!
Teď vaří šéf v Paříži a jeho Zdenička je u toho.
Podívejte se na pořádné plody moře.
V Paříži se Zdeněk vydal za uměním. Ovšem ne do galerie Louvre, ale za tím kuchařským.
Zdeňkovi golegové a kolegyně z oboru jsou také sympaťáci. V Paříži se jich na uplynulém padesátém výročním SIALu sešlo 50. Nechyběli Joël Robuchon, Gérald Passedat, Jacques Pourcel a další.
Mezinárodní potravinářský veletrh SIAL v Paříži patří k nejvýznamnějším akcím svého druhu. Veletrh se koná každé 2 roky.
Bon appétit!
Čas se krátí.
S úsměvem jde všechno líp. Platí to i ve Zdeňkově kuchyni v Paříži.
Vychutnejte si atmosféru gurmetských restaurací i puntičkářskou prezentaci těch nejlahodnějších specialit.
Maso, maso a zase maso. To je ale jen zlomek velké tržnice, kam nás v Paříži šéf zavede.
Šéf nás vezme také na procházku a rovnou do "břicha" Paříže. Jde o obrovskou tržnici pro profesionály. Takto vypadá tamní profesionální bourárna.
Paříš? Tak trochu i se Zdeňkem v Paříži.
Pracovní výlet končí. Je čas, letět do Prahy.
Teď vaří šéf v Paříži. Proč? Jako naše kuchařská špička do Francie zavítal v rámci návštěvy prestižní výstavy SIAL, jíž se účastní přibližně 6 tisíc vystavovatelů, zhruba 80 % ze zahraničí, z více než 200 zemí. A potkávají se tu také ti nejlepší kuchaři!
Zdeňkovi golegové a kolegyně z oboru jsou také sympaťáci. V Paříži se jich na uplynulém padesátém výročním SIALu sešlo 50. Nechyběli Joël Robuchon, Gérald Passedat, Jacques Pourcel a další.
Mezinárodní potravinářský veletrh SIAL v Paříži patří k nejvýznamnějším akcím svého druhu. Veletrh se koná každé 2 roky.
Vychutnejte si atmosféru gurmetských restaurací i puntičkářskou prezentaci těch nejlahodnějších specialit.
Více receptů a inspirace do kuchyně najdete i v novém čísle časopisu Prima FRESH. Právě na stáncích.
Autor článku
Zuzana Schneidewind
Horoskop vždy po ruce
Zanechte nám váš e-mail a my vám budeme zasílat pravidelný newsletter s vaším horoskopem.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů