Poselství andělů od 1. ledna: Týden bude náročný, nebojte se požádat o pomoc

Andělské karty předpovídají trošku náročnější týden a připomínají, že nikdy nejste sami a že je možná na čase požádat někoho ze svých blízkých nebo přátel o pomoc. Co dalšího karty vzkazují?

Karta na tento týden: Pětka země

Pětka země symbolizuje ztrátu, smutek a frustraci. Možná právě teď prožíváte nějaké zklamání, ztrátu a emocionální tíži. Můžete se cítit opuštění a ztracení, mohou vás přepadnout pocity, že jste nesplnili očekávání, a to nejen svá, ale i ostatních. Celkově vás mohou přepadat chmury a splíny a budete mít nejspíš pocit, že se vám vůbec nic nedaří. Je na čase, abyste si řekli o pomoc.

I když jste přesvědčení, že všechno musíte zvládnout sami a bez cizího přičinění, opak je pravdou. Karty vám zcela jasně ukazují, že se nemáte ostýchat požádat někoho o pomoc. Osmělte se a svěřte se svým blízkým se starostmi, které vás trápí. Jakmile uslyšíte jejich nezaujatý pohled na věc, zjistíte, že nic se nejí tak horké, jak se uvaří a že každý problém má i své řešení. A s tím vám vaši blízcí také velmi rádi pomohou.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop na rok 2024 podle znamení. Blížence čekají osudové změny, Lvy láska

V pracovní oblasti vás čeká trošku náročnější týden, kdy si budete muset budovat svou pozici na slunci. Ale nezoufejte, už koncem týdne se situace obrátí k lepšímu. Ti, kteří práci hledají, by neměli ztrácet naději. Zkuste se porozhlédnout zatím po nějaké brigádě, ta správná práce k vám přijde později, ale dočkáte se.

Ve vztazích můžete pociťovat nejistotu, přijít může i žárlivost, ale když se na věc podíváte s odstupem a hlavně srdcem, zjistíte, že máte vedle sebe partnera do nepohody. Dejte pozor, abyste ho zbytečným stěžováním si a obviňováním od sebe neodehnali. Pokud se chystáte na rande, dobře poslouchejte, co vám váš nový protějšek říká, okamžitě zjistíte, jaký je ve skutečnosti, i když se snažil předstírat něco úplně jiného.

Leden podle Helen Stanku:

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.