Poselství andělů od 1. ledna: Týden bude náročný, nebojte se požádat o pomoc

Andělské karty předpovídají trošku náročnější týden a připomínají, že nikdy nejste sami a že je možná na čase požádat někoho ze svých blízkých nebo přátel o pomoc. Co dalšího karty vzkazují?

Karta na tento týden: Pětka země

Pětka země symbolizuje ztrátu, smutek a frustraci. Možná právě teď prožíváte nějaké zklamání, ztrátu a emocionální tíži. Můžete se cítit opuštění a ztracení, mohou vás přepadnout pocity, že jste nesplnili očekávání, a to nejen svá, ale i ostatních. Celkově vás mohou přepadat chmury a splíny a budete mít nejspíš pocit, že se vám vůbec nic nedaří. Je na čase, abyste si řekli o pomoc.

I když jste přesvědčení, že všechno musíte zvládnout sami a bez cizího přičinění, opak je pravdou. Karty vám zcela jasně ukazují, že se nemáte ostýchat požádat někoho o pomoc. Osmělte se a svěřte se svým blízkým se starostmi, které vás trápí. Jakmile uslyšíte jejich nezaujatý pohled na věc, zjistíte, že nic se nejí tak horké, jak se uvaří a že každý problém má i své řešení. A s tím vám vaši blízcí také velmi rádi pomohou.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop na rok 2024 podle znamení. Blížence čekají osudové změny, Lvy láska

V pracovní oblasti vás čeká trošku náročnější týden, kdy si budete muset budovat svou pozici na slunci. Ale nezoufejte, už koncem týdne se situace obrátí k lepšímu. Ti, kteří práci hledají, by neměli ztrácet naději. Zkuste se porozhlédnout zatím po nějaké brigádě, ta správná práce k vám přijde později, ale dočkáte se.

Ve vztazích můžete pociťovat nejistotu, přijít může i žárlivost, ale když se na věc podíváte s odstupem a hlavně srdcem, zjistíte, že máte vedle sebe partnera do nepohody. Dejte pozor, abyste ho zbytečným stěžováním si a obviňováním od sebe neodehnali. Pokud se chystáte na rande, dobře poslouchejte, co vám váš nový protějšek říká, okamžitě zjistíte, jaký je ve skutečnosti, i když se snažil předstírat něco úplně jiného.

Leden podle Helen Stanku:

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.