Přemýšlíte o vyhlazení vrásek? Nová výplň předčí botox, je netoxická a bez vlivu na mimiku

Na zákroky pro zachování mladistvé tváře nebo vyplnění už viditelných vrásek se objednává stále více žen i mužů. Někteří se ale aplikace oblíbeného botulotoxinu z různých důvodů zdráhají. Odborníci v laboratořích v Koreji nyní vyvinuli výplň nové generace, která je zcela netoxická a mimo jiné stimuluje tvorbu vlastního kolagenu.

Každodenní péče o pleť, důsledné používání ochranného faktoru proti slunečnímu záření a zdravá životospráva jsou základem zdravého a mladistvého vzhledu pokožky. Přesto i ti nejdůslednější mohou pociťovat, že péče „zvenku“ zkrátka nestačí a rádi by ji podpořili i zevnitř. Jakmile se totiž vrásky či pokles tkáně objeví, můžete sice zvnějšku podporovat pružnost a pevnost pokožky, ale původní vyhlazení se už nedostaví. Proto se stala tak oblíbená aplikace botoxu. Pokud jste se jí ale doposud zdráhali a čekali, až vědci objeví něco nového, máme pro vás dobrou zprávu.

Revoluce v estetické medicíně

Výplň nové generace AestheFill byla vyvinuta v korejských laboratořích a funguje nejen jako multifunkční výplň, ale umí si poradit i s mimickými vráskami a podpořit tvorbu vlastního kolagenu v pokožce. Úplně netoxická a maximálně bezpečná výplň je novou možností, kterou estetická medicína doposud nemohla nabídnout. Jako první v Česku přináší tuto revoluční výplň klinika YES VISAGE.

„Tato výplň je zejména vhodná pro klienty, kteří už nějaké vrásky mají a případně u nich dochází i k poklesu měkkých tkání. My s touto výplní dosáhneme toho, že znovu obnovíme produkci kolagenu hluboko v podkoží a tvář se celkově zpevní a vypne,“ prozrazuje specialistka na estetickou medicínu MUDr. Eva Urbánková, MBA, z Kliniky YES VISAGE a dodává: „Po aplikaci nedojde ke změně mimiky ani k žádné nežádoucí změně přirozeného výrazu tváře.“

Po individuální konzultaci, při které lékař vaši pleť prohlédne a zhodnotí, se domluvíte na aplikaci více koncentrované výplně pro pokročilejší pleť s vráskami nebo méně koncentrované pro podporu mladistvého vzhledu u mladší pokožky. Výsledný efekt vydrží až dva roky, což je nejdéle ze všech prozatím nabízených ošetření, která měla současná estetická dermatologie k dispozici.

Co nabízí AestheFill:

  • Vyplňuje vrásky a jemné linky jako konvenční výplně, ale navíc stimuluje vlastní tvorbu kolagenu v pokožce.
  • Propůjčuje mladistvý přirozený vzhled, který vydrží i 18 až 24 měsíců, což je téměř dvojnásobná až trojnásobná výdrž oproti klasickým výplňovým materiálům.
  • Umožňuje širokou škálu využití – vyplňuje chybějící objem obličeje (spánky, tváře, lícní kosti), odstraňuje tmavé kruhy pod očima, má liftingový účinek, redukuje mimické vrásky a také vrásky na krku a dekoltu, omlazuje hřbety rukou.

Netoxický původ

  • Je maximálně bezpečná – jde o nový typ kyseliny polymléčné (netoxicky polymerní materiál)
  • Biodegradace – rozkládá se na oxid uhličitý a vodu a pak se vylučuje z těla ven
  • Žádné dlouhodobé vedlejší účinky, ale dlouhodobější výsledek
  • Nehrozí žádná alergická reakce

„Pokud je vám třicet, stačí pro udržení krásné pokožky jedno sezení. V případě, že je vám padesát, kdy kolagen vlivem věku, genetiky a hormonálních změn mizí, je dobré za 4 až 6 týdnu jít na druhou aplikaci a za zhruba stejné období na třetí,“ doporučuje MUDr. Eva Urbánková, MBA.

Osobní zkušenost:

Nad aplikací botoxu jsem přemýšlela, několik mých známých na ni chodí pravidelně, zatím jsem ale toto řešení odkládala – hlavně proto, že jsem se bála z dlouhodobého hlediska narušení mimiky a přílišného vyhlazení vrásek, které jsou pro můj výraz typické. Proto mě zaujala první zpráva o výplni AestheFill a po pročtení několika zahraničních studií a podkladů jsem se na zákrok vydala těsně před třicítkou (je mi 29 let).

Byl to úplně první zákrok, co se týká pleti, na kterém jsem kdy byla. Jinak dodržuji svou každodenní ranní a večerní rutinu péče o pleť, která mi pomohla hlavně s řešením akné při hormonálních potížích, které mám dlouhodobě. Na klinice YES VISAGE vše probíhalo hladce, zákrok je velmi rychlý, paní doktorka Sylvia Krajčová mi při konzultaci vše vysvětlila a rozhodly jsme se pro aplikaci méně koncentrované výplně, 3 ml na každé straně. Byly provedeny 3 vpichy – na okraji obličeje v úrovni spánků, líček a brady. Pro případné vyhlazení vrásek na čele a u kořene nosu mi byl do budoucna doporučen jiný zákrok. AestheFill mi byl aplikován na podporu tvorby kolagenu, podporu odstranění kruhů pod očima a proti „spadnutí“ koutků.

Celkový vliv výplně AestheFill bude více znatelný až za pár týdnů, po prvních dnech už jsem ale cítila příjemný pocit měkkčí a vypnutější pokožky v oblasti tváří a spánků. Celkově na mě měla aplikace subjektivně takový efekt, že vypadám a cítím se být odpočinutější (což při své práci a stresu často nejsem).

Sdílejte článek
Štítky krása botulotoxin pokožka vzhled vyhlazení vrásek Klinika Yes Visage a.s. AestheFill

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.