10 věcí, které o Paulovi Walkerovi nevíte

Legenda, na kterou si vzpomenete ve chvíli, kdy těsně kolem vás zlehka olízne silnici nebezpečný sporťák. Modrooký Paul Walker s drzým úsměvem na silnice patřil. Před dvěma lety na jedné z nich zemřel. Legendou ale zůstává dál. Přečtěte si o něm pár věcí, které (třeba) nevíte.

Opálený, modrooký, vysoký blonďák se narodil ve slunné Kalifornii před čtyřiceti dvěma lety. Před dvěma lety jeho život tragicky ukončila autonehoda.

Model, herec a zapálený biolog

Na první dobrou nikoho nepřekvapí, že jeho matka je bývalou modelkou a otec podnikatel. Jasná rovnice pro úspěch po celém světě. Opálený blonďák začal už jako dítě s modelingem, na střední škole se úspěšně věnoval sportu a během ní mu učarovala podmořská biologie, kterou se rozhodl studovat na vysoké škole. Během studia však stále koketoval s modelingem a herectvím. Jedna z jeho prvních rolí byla v romantické komedii s Freddiem Princem Jr. Taková normální holka. Na pravý průlom v Hollywoodu si ovšem musel počkat do roku 2001.

A mimochodem...

  • Paul Walker v sobě měl geny boxerů. Otec byl úspěšným boxerem stejně jako dědeček.
  • Poprvé se dvouletý Paul objevil v televizní reklamě na plenky Pampers.
  • Jediná role, po které Paul zoufale toužil, byla role Anakina Skywalkera ve Star Wars. Nakonec se ukázalo, že pro roli byl příliš starý.
  • Vášeň pro mořskou biologii mu zůstala i v době, kdy už byl slavným hercem. Byl členem správní rady nadace Billfish, která sleduje zdraví oceánu na celém světě. V roce 2010 se dokonce účastnil chytání a značkování žraloků bílých u pobřeží Mexika.
  • Získal hnědý pás v bojovém umění jiu-jitsu, což je druhá nejvyšší úroveň. A prý se připravoval na černý pás.
  • Paul Walker byl na mladší. Naštestí ne jako Michael Jakson, ale ve svých třiatřiceti letech začal randit s šestnáctiletou Jasmine Pilchard-Gosnell. Vydrželo jim to pět let, ale po rozchodu v roce 2011 se znovu začalo spekulovat, že vztah oprášili.
  • Po návštěvě Haiti v roce 2010 Walker založil nadaci s názvem Reach Out Worldwide. Organizace se specializuje na poskytování základních životních potřeb a lékařské pomoci pozůstalým v oblastech postižených katastrofou.
  • Byla to právě akce této organizace, z které odjížděl a měl smrtelnou nehodu.
  • Walker miloval psy, doma měl dva. Jeden z nich si zahrál ve filmu Do hlubiny.

Možná i pro svoji lásku ke psům se Paul Walker rozhodl přijmout roli v dojemném filmu Osm statečných, který uvidíte na Prima love v neděli ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.