4 nejlepší královny kriminálek

Už několik týdnů jsou každý páteční večer na pořadu Zločiny ze sousedství, jež řeší dvě tuze schopné dámy – Annabeth Chase a Maureen Scofield. Nejsou však jediné expertky, které jdou zločincům po krku v seriálech na Prima Love. Udělejte si bleskový přehled některých dam, které rozhodně stojí za to.

Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love.

Kostem vládne Emily

Naprostým esem na poli kriminálek je bezesporu Emily Deschanel jako skvělá Temperance “”Kůstka” Brennan v seriálu Sběratelé kostí. Hlavní hvězda počinu, který s úspěchem brázdí televizní obrazovky už od roku 2005, přitom není ani klasická detektivka, ale geniální antropoložka.

Což, navíc v kombinaci s chemií, jež má Kůstka se svým “kolegou” agentem FBI Seeleym Boothem, dodává seriálu šťávu. Seeleyho i Kůstku můžete vídat v každý všední den na Prima Love.

Partačka od Sherlocka Holmese má grády

Další bezva dámou, která jde zločincům po krku je bezpochyby lékařka Joan Watson v podání Lucy Liu v seriálu Jak prosté. Watson jako parťačka další verze nejslavnějšího detektiva všech dob vzala dech i mnohým škarohlídům, kteří nevěřili, že postava Watsona může projít tak razantní proměnou a neztratit šmrnc.

Na Prima Love už ve středu večer frčí čtvrtá série, v níž hrají Joan Watson a Sherlock Holmes hlavní roli.

Kámošky, co bez sebe nedají ani ránu

Že nelze pracovat s nejlepší kámoškou? Tak tenhle názor spolehlivě vyvrací patoložka Maura Isles a vyšetřovatelka Jane Rizzoli. Obě hrdinky seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně jsou nerozlučné v práci i v soukromí.

Na obou frontách jim to klape náramně a ještě jsou opravdu zábavné! Jane (Angie Harmon) a Mauře (Sasha Alexander) patří na Prima Love čtvrteční večery.

Chce pomstít snoubence

A teď jdeme na vážnější notu. Tragický obrat v životě hlavní hrdinky byl počátkem seriálu Ve službách CIA, který můžete vídat každou sobotu. Charlie Tucker, již ztvárnila Katherine Heigl, totiž během bombového atentátu přišla o snoubence.

Jejím cílem je dopadnout strůjce atentátu a pomstít smrt svého přítele. Navíc se ale musí vypořádat i s depresemi, které jí řádně komplikují život. Charlie navíc nespolupracuje s nikým menším než prezidentkou USA Constance Paytonovou, kterou hraje Alfre Woodard.

Co čeká Annnabeth a Maureen?

A na závěr ochutnávka případu, který v pátek budou řešit Annabeth a Maureen v Zločinech ze sousedství. Je to pořádně podivná vražda! Středem nového případu je totiž žena, která chladnokrevně ubodala manžela a tvrdí, že jí vraždu našeptal Bůh.

Neměla však úplně jiný motiv vraždy?

Uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love v dalším dílu seriálu Zločiny ze sousedství.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.