7 věcí, proti kterým musí Edward bojovat v Zatmění

Miluje ho i přesto, že jí nikdy nezahřeje ruce. Na druhé straně je tady někdo, kdo ji v nejhorším vždy ochrání. Milostný trojúhelník Belly, Edwarda a Jacoba se čím dál tím víc přiostřuje. Jacob moc dobře ví, co Bella cítí. Zatmění z Twilight ságy uvidíte na Prima love v neděli ve 20.15.

Další pokračování Twilight ságy uvidíte již tuto neděli ve 20.15. Edward s Bellou si konečně ujasnili, že budou spolu už navždy a Bella se jednou stane nesmrtelnou upírkou, aby svému milostnému slibu dostáli oba. Na druhé straně stojí pořád ten kluk od indiánů a vlkodlak v jednom, který ji miluje a rozhodne se ji získat. Jacob moc dobře ví, že Bella má pro něj slabost.

Zatmění je jedním z nejzajímavějších dílů celé zfilmované ságy Twilight. V případě, že milujete milostné trojúhelníky, si vaše oči a uši přijdou na své. Film je totiž napěchovaný scénámi, kde se dva kohouti (respektive vlkodlak a upír) střetnou na jednom smetišti.

Vybroušené slovní přestřelky, ale i pěstní souboje uvidíte na Prima love v neděli ve 20.15

Podívejte se na nejlepší momenty ze Zatmění, které tak pěkně popisují jeden milostný trojúhelník:

... Protože je tu vždycky nějaký týpek, který má hezčí motorku, lepší tělo nebo víc peněz...

... který se snaží namluvit vaší holce, že ona ho miluje...

... ona tak trochu ví, že má pravdu, ale urazí se a jako správná přítelkyně mu dá pěstí...

... a vy se musíte pochlapit a jít si to s s ním vyřídit...

... ale pak je v ohrožení života a ten opálený týpek (který většinu času nejspíš tráví v posilovně) vám musí zachránit holku před armádou upírů...

Nemluvě o tom, že to nakonec bude on, kdo ji zachrání, protože ona bude mrznout někde ve stanu v horách, zatímco se bude schovávat před upíry kvůli vám. Někdo ji musí zachránit, ale protože vy jste chladnokrevný upír, do spacáku k ní vleze horkokrevný vlkodlak (neztrácíte se?).

A najednou vaše holka zjistí, že miluje vás oba.

Pak už je jen na vás, jestli se spokojíte s omluvou, že vás miluje přece víc...

Podívejte se v neděli ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.