Americký talent: Sharon Osbourne odrovnali vycvičení psi

Pořad Amerika má talent je ve finále. Teď už jsou to jen diváci, kteří rozhodují, jestli mají soutěžící talent, nebo ne. Sharon Osbourne miluje psy a Olate dogs jí padli do oka. Při prvním vystoupení se vysloveně málem zbláznila štěstím...

O tom, jak je porota velice kritická, jsme již psali. Neberou si servítky a nesnaží se vám mazat med kolem úst. Nic není tak úžasné, aby show museli vidět ještě jednou. Další kolo semifinále znovu ukáže, že vyhrát jeden milion dolarů není tak úplně lehké, jak by se mohlo zdát. Většina účinkujících si vyslechne minimálně připomínku od jednoho z porotců. To jsou ti šťastnější. Ale i mezi takovými soutěžícími jsou výjimky.

Jedním z favoritů se po celé Americe stala skupina Olate Dogs. Richard Olate se do Ameriky přistěhoval před třiceti lety z Chile. Život mu nenabídl nic, po čem by toužil. Do chvíle, kdy na ulici našel smáčené štěně. Nikdy v životě psa neměl, nikdy ho necvičil. Ale za rok už se svým psem dokázal nevšední kousky, a tak pokračoval ve velkém. Celou jeho početnou rodinu dnes živí právě show Olate Dogs, s kterou mu pomáhá jeho devatenáctiletý syn Nicholas. "Vždycky měl radši svoje psy než nás..." směje se Nicolas.

Jak dlouho trénování trvá?

Pro všechny milovníky zvířat máme jednu uklidňující zprávu: většina Richardových vycvičených psů jsou nalezenci z ulice. A prý se nemůžou dočkat každého dalšího vystoupení.

Cvičit psy je podle Richarda velice náročné: "Chce to velkou trpělivost, třeba salta je učím dva až tři roky. Každý pes se hodí na něco jiného, člověk musí zjistit jeho talent, a pak ho využít. Hlavně to psy musí bavit, jinak se nedá dělat žádná show," vypráví zkušený cvičitel.

Jen se podívejte, jak šikovní a roztomílí psi totálně odrovnali Sharon Osborne:

Jak se povede show tentokrát? Budou Sharon a ostatní členové poroty znovu tak nadšení?

Pořad Amerika má talent uvidíte tento pátek na Prima love ve 20.15!

Jak si žijí porotci Amerika má talent?

Turf je tanečník a láme si ruce a nohy!

Hluchý tanečník a ústa plná havěti? I to uvidíte v Amerika má talent!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.