Autorka Chirurgů shodila kila a má šmrnc jak hrom!

Shonda Rhimes je známá tím, že svým postavám dává zabrat. Nadaná autorka je nicméně tvrdá i na sebe a nedávno tak prošla velkou životní proměnou. Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22.20 na Primě LOVE.

Jednu z nejslavnějších amerických producentek, která se díky práci na seriálových Chirurzích stala jednou z nejvlivnějších 100 lidí v kultuře podle časopisu Time, možná tak úplně neznáte, protože vždy stojí za kamerou. Pro americký televizní byznys je to však královna, s kterou by měli být za dobře všichni herci a herečky. Dává jim totiž práci. A je jasnou pravdou, že Chirurgové se stále drží na špici sledovanosti a kvality dramaturgie na americkém trhu.

Shodila spoustu kil

Šik, ale poněkud korpulentní dáma – tou byla Shonda Rhimes. Loni na podzim se nicméně producentka a scenáristka rozhodla udělat razantní krok a nasadila dietu a pohyb. Výsledek je impozantní – šestačtyřicetiletá Rhimes si (naštěstí) zachovala tvary, nicméně je z ní mnohem šmrncovnější dáma! Posuďte sami.

Při natáčení, kde se vyfotila s herečkou Zoe Saldana, je Shonda ještě při své staré váze.

Nejnovější fotky ukazují úplně jinou madam.

Klobouk dolů!

April a Jackson prožívají těžké chvíle.

Co vás čeká v dalším díle Chirurgů? No, ani tentokrát to hlavní hrdinové a hrdinky nebudou mít jednoduché. April a Jackson se vyrovnávají se smrtí dítěte. Arizona zas s tím, že Callie pravděpodobně balí jiné ženy. Ale je tu i jeden pozitivní obrat pro Meredith! Co to bude?

Uvidíte už v dalším dílu seriálu Chirurgové v neděli od 22.20 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.