Carrie Bradshaw se potká s novým objevem

"Jak se jmenuje ten tvůj nový kluk? Hot dog?" popichuje Božský Carrie Bradshaw. Na Prima love ve čtvrtek od 22.15 startuje šestá, a tedy poslední řada Sexu ve městě! A Carrie Bradshaw se do ní vrhá s novým objevem.

První rande

Carrie nervózně čeká na první rande s chlápkem, co je tak trochu od fochu – Jack Berger je totiž spisovatel. Poprvé od rozchodu také kontaktuje Aidana a je překvapená, o jaký kus cesty její bývalý přítel, který neunesl její odmítnutí žádosti o ruku, posunul. Co se stalo?

Bergera si zahrál, tehdy šestatřicetiletý, Ron Livingstone. Uhrančivého fešáka si můžete pamatovat třeba ze slavného Bratrstva neohrožených, které mu vyneslo nominaci na Zlatý glóbus, snímku Adaptace a seriálu Dr. House. V současnosti se hodně věnuje divadlu.

Kdo je inteligentní, leč nevyrovnaný Burger?

Nepříliš úspěšného spisovatele Burgera hraje rodák z amerického Jihu, Ron Livingston. Momentálně mu je už 47 let a v poslední době ho můžete vídat ve vedlejších rolích v romantických komediích. Jeho první pořádný seriálový zářez byl seriál HBO Bratrstvo neohrožených v roce 2001. Za roli kapitána Lewise Nixona byl dokonce nominován i na Zlatý glóbus. Díky úspěchu tohoto miniseriálu se dostavily další zajímavé nabídky na filmové role. Ať už to byl oscarový film Adaptace, Smolař nebo Svádění. Kromě Sexu ve městě si Ron Livingston zahrál i v seriálu Dr. House.

Charlottiny trable

To Charlotte je ještě o pořádný kus dál než Carrie, ale k štěstí jí přece jen něco chybí. Potýká se totiž s Harryho tvrzením, že si nemůže vzít dívku nežidovského vyznání. Jak se s tím popasuje? Citové trable řeší i Miranda. A Samantha má poněkud extravagantního milence – nechte se překvapit jeho specifičností.

Konec seriálu

Šestá řada je posledním seriálovým počinem „Sex ve městě“ – po ní už následovaly jen dva populární filmy. Poslední řada odstartovala v roce 2003 a přinesla dvacítku epizod – velké finále nechybělo. Máte se na co těšit!

Další díl seriálu Sex ve městě uvidíte ve čtvrtek ve 22.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.