Sladké recepty

10. listopadu 2014 07:00

Petra Kloidová

Chcete recepty na fantastické dorty? Vydáváme časopis!

Každé pondělí můžete sledovat sladkou reality show Fantastické dorty na Prima love. Sladké si však od nás můžete užít i v jiné formě. 12. listopadu uvidí světlo světa časopis plný receptů! Zde najdete i 10 fantastických receptů na dezerty a dorty!

Už 12. listopadu 2014 si můžete koupit historicky první číslo kulinárního magazínu Prima FRESH.

Nové a tradiční recepty na Vánoce

Jedním z jeho hlavních témat jsou samozřejmě Vánoce. Nemáme ambice přesvědčovat vás ke gastronomickým experimentům, spíše vám chceme ukázat nové i tradiční recepty, které doplní vaši sbírku vánočních jídel. Vánoce jsou zkrátka rituál a ten ctíme i v tomto novém čtvrtletníku spojeném s webem, který jste si oblíbili už dávno.

Pečené husy 10krát jinak

První číslo našeho nového časopisu ale není jen o Vánocích. Symbolem listopadu jsou nepochybně husy, a taková husí pečínka, to je lahůdka do chladného počasí jako stvořená. (O jejím „božohódovém“ potenciálu ani nemluvě!) Husu jsme připravili hned na několik způsobů, a jestli můžu na tomhle místě přijít s husí radou navíc, tak zní takto: Nenechte přijít nazmar ani kapku husího sádla! Zkuste ho použít například na pečené brambory.

Husa je klasické jídlo našich zeměpisných šířek a ctí ji po celé Evropě. Ve Francii z ní připravují také skvělé terinky – recept na jednu z nich najdete v závěru časopisu.

Více jak 70 receptů za 49 korun

Připravili jsme pro vás více než 70 receptů na úžasné dezerty, tradiční i nevšední cukroví, ale i recepty vycházející ze sezonních surovin. A to už je pořádná porce inspirace (vlastně je to téměř regulérní kuchařská kniha, ale za cenu časopisu :). Nechybí ani spousta návodů na jedlé dárky pod stromeček či přehled nabídky senzačních nových kuchařek!

O tom všem si můžete přečíst už 12. listopadu, kdy časopis Prima FRESH najdete v trafikách za cenu 49 Kč. Udělejte si radost :)

VÍCE TADY

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.