Chirurg Patrick Dempsey nebyl vždycky výstavní krasavec!

Prima love uvede v neděli romantickou komedii Bláznivá spolubydlící, v níž uvidíte mladičkého doktora "McDreamyho" ze seriálu Chirurgové. O Patricku Dempseym, který ve filmu hraje, byste měli pár maličkostí vědět!

Dnes charismatický doktor Shepherd v Chirurzích začínal jako mláďátko v romantických komediích. Pronikavý pohled se mu sice nezměnil, ale v roce 1990 měl do svých krásných mužských rysů ještě hodně daleko. Nicméně už v ve filmu Bláznivá spolubydlící bylo zřejmé, že Patrick bude jednou vířit vody nejen jako herec, ale i jako ženský idol.

Zakřiknutý Christopher vs. Patrick

Snímek Bláznivá spolubydlící vypráví o netypickém příběhu z vysoké školy. Zakřiknutý Christopher začíná první rok na vysoké a jediné, o co se zajímá, je škola. Cestu mu však zkříží spolubydlící Alex, temperamentní a hlavně překrásná dívka.

Do zakřiknutých postav má sám Patrick ale velice daleko, vždyť už ho jako pubertální dítě vyhodili z tanečního kroužku jenom proto, že příliš flirtoval s ostatními dívkami!

Je to žonglér!

V patnácti letech objevil své herecké nadání, když cestoval po Anglii jako žonglér, komik a iluzionista. V této době se stal adeptem na výhru v mezinárodní žongléřské soutěži, kde se nakonec umístil na druhém místě.

A vášnivý cyklista, který se snaží o celibát

Patrick se toho nebojí ani jinak. Nedávno se zbláznil do závodní cyklistiky. Holí si celé tělo, a aby ho nic neodklánělo od úspěchů, snaží se i o dodržování celibátu. Jeho druhá žena musí mít velkou radost. A když jsme u jeho žen...

Patrick je na starší!

Patrick už má druhou manželku. První ženu si vzal někdy ve dvaceti z mladické nerozvážnosti, zrovna když se mu začala rozjíždět kariéra. Zajímavostí je, že manželka byla o rovných dvacet sedm let starší. Druhou, a zatím poslední manželku potkal o několik let později. Patrick má s Jillian tři děti.

Zachraňuje nejen v seriálu

Jako doktor Shepherd zachraňuje pacienty v nemocnici. Minulý rok všechna média informovala o tom, že Patrick Dempsey zachránil mladého teenagera i ve skutečnosti - po autonehodě. Ten do něj autem zezadu narazil a několikrát se převrátil. Patrick ho z auta vytáhl a zavolal záchranku. Věc, kterou by udělal každý druhý, ale málokdo to může použít v herecké praxi v seriálu Chirurgové.

Je to podnikatel!

Patrick se nedrží jen herecké profese, ale snaží se i podnikat. Jak víme nejen z českých příkladů, exekutoři si při spojení slov "herec" a "podnikání" mnou ruce. U Patricka mají smůlu. Je stále hrdým majitel sítě kaváren.

Romantickou komedii Bláznivá spolubydlící sledujte v neděli ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.