Co je to za krasavici? Seriálový Barney jako rocková zpěvačka!

Momentkou z divadla nedávno pobavil Neil Patrick Harris. Čím své fanoušky rozesmál? A co naopak některé pěkně naštvalo? Seriál Jak jsem poznal vaši matku můžete denně vídat na Prima love odpoledne a večer!

Děvče jako lusk

Neil pustil ven fotku z šatny, kde se připravoval na muzikálové představení Hedwig and the Angry Inch – příběh fiktivní východoněmecké genderqueer zpěvačky Hedwig. A Neil, který zazářil v hlavní roli, se blejsknul právě během příprav na vystoupení. Jak se vám líbí?

Mimochodem právě za tuto roli vyhrál Neil Patrick Harris cenu Tony!

Fotka s Clintonem

V klasickém gala ohozu se pak herec i jeho manžel David Burtka ukázali na jiném snímku – s bývalým prezidentem Billem Clintonem a aktuální prezidentskou kandidátkou Hillary Clintonovou. Nicméně právě tato fotka se na Neilově Instagramu zřejmě zapíše mezi ty pěkně kontroverzní… Neb vzbudila protichůdné reakce a některé jeho příznivce pořádně naštvala.

Holt politika

Tajné natáčení

To fotky s dětmi jsou mnohem vděčnější záležitost. A Neil to ví! Na Instagramu postoval fotky svých dětí v hodně luxusním prostředí. Jak nenápadně naznačil, momentálně natáčí tajný projekt a "filmový ateliér" se nacházel v hodně příjemném prostředí hotelu Plaza. Co seriálový Barney momentálně natáčí, na to si však budeme muset počkat.

Seriál Jak jsem poznal vaši matku můžete denně vídat na Prima love ve odpoledne 13.55 a 14.15 nebo na večer v 18.45 a 19.15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.