Seriály a filmy

16. listopadu 2013 22:30

Petra Kloidová

Co o hvězdě teenage komedií nevíte? Touží po hudební kariéře!

Jennifer Love Hewitt je hvězdou seriálu Primy love Posel ztracených duší. Kráska se však proslavila teenage komediemi na začátku nového tisíciletí. Zatímco ve filmovém oboru se jí daří, hudební průmysl ji tak trochu míjí... Seznamte se s její hudbou!

Obdařená bruneta Jennifer Love Hewitt se narodila před více než třiceti lety v Texasu. Stejně jako její kolegové zahájila svou kariéru v showbyznysu poměrně brzo. Začínala jako malá v reklamách, aby se mohla později vypracovat v krásku, která na střední škole patří do elitního uskupení roztleskávaček, a když pohodí svými dlouhým vlasy, spolužáci mají jasnou inspiraci, jak strávit odpoledne.

Jeden z jejích prvních opravdových filmových trháků bylo Tajemství loňského léta, kde společně s Ryanem Phillipem a Sarah Michelle Gellar utíkala před svým osudem. V roce 2001 jí byla nabídnuta role Paige Matthews v seriálu Čarodějky, ale odmítla ji, a tak ji získala Rose McGowan. Od roku 2005 účinkuje v seriálu Posel ztracených duší.

Asi není úplně možné, abyste si jí nevšimli. I když nejste filmový fanoušci, mohli jste její krásnou tvář vidět na hudebních stanicích. Jennifer byla hvězdou klipu španělského krasavce Enrique Iglesiase ve videoklipu Hero. Láska mezi dvěma lidmi, kteří utíkají před zákonem, končí tragicky. Ale tenhle singl je mezi romatickými songy fenomén.

Jennifer nebyla múza jen pro Enriqua, ale dříve i pro boybandy LFO a Smash Mouth.

Sama však nechce být jen tou, která se v klipech objevuje. Během dlouholeté kariéry vydala už šest alb, které její filmové trháky ale nikdy netrumfly. Pojďte se podívat na to, jakou hudbu Jennifer Love Hewitt miluje a tvoří:

Videoklip natočila v roce 2003.

O rok dříve natočila toto video, které mělo mezi jejími fanoušky velký úspěch.

Na Prima love ji můžete vidět tuto neděli ve 20.15 v romantické komedii Láska na druhý pokus

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.