Co uvidíte na Prima love na podzim? Tři nové pořady!

Podzim na Prima LOVE představí nejen vlastní tvorbu, ale i nové seriály, premiérové řady těch vašich oblíbených a filmové hity. Co budete sledovat ve chvíli, kdy se barvy listí začnou jemně dobarvovat?

Na Prima love můžete očekávat hned dva seriálové nováčky Bez hranic a Rush.

Seriál Bez hranic loví kriminálníky za hranicemi státu

První zmíněný seriál vypráví o tom, jak mezinárodní tým evropských detektivů projíždí Evropu ve snaze chytit sériové kriminálníky, kteří své řádění přetáhnou přes hranice jednoho státu. Louis Daniel (Marc Lavoine), vedoucí týmu, si na pomoc s případy pozve svého někdejšího dobrého přítele, bývalého newyorského policistu Carla Hickmana (Wiliam Fichtner). Hickman si při pronásledování zločince zchromil pravou ruku, na službu se zbraní může zapomenout, navíc trpí krutými bolestmi.

Závistiví kolegové ho rychle a ochotně „odsunou do důchodu". Hickman se přestěhuje do Holandska, kde žije v karavanu v zábavním parku jako anonymní uklízeč. Právě tam ho najde Louis, který Hickmana přesvědčí, aby se připojil k jeho unikátnímu světovému týmu.

Doktor Rush léčí VIP a jejich morální neduhy

Druhý jmenovaný seriál představí doktora Williama Rushe, který není jen tak ledajaký lékař. Dovolit si ho můžou jenom ti, kteří na to mají. Rush tak léčí výjimečné případy známých hvězd a bohaté smetánky. Přestože je vysoce diskrétní, o jeho etice a životním stylu by se lehce dalo poemizovat.

Premiérová řada Castla na zabití

Těšit se ale můžete i na premiérovou řadu poněkud specifického Castla na zabití a spoustu filmů v čele s již legendárním katastrofickým příběhem Titanic, romantickým Střihorukým Edwardem, historickou podívanou vyprávějící o Marii Antoinettě či filmy Vdaná snoubenka, Vzpomínky na Afriku, Přístav naděje a spoustu dalších.

S lifestylovým pořadem New look budete hledat své nové já

NEW LOOK je lifestylový televizní týdeník, ve kterém je hlavním motivem proměna televizní divačky. Podtitul pořadu je „Najděte své nové já!“. Příběhy, osudy, emoce, dojetí i radost – tyto pocity pořad přináší a vzbuzuje. Moderátorkou pořadu je Eva Decastelo, která společně s odborníky na vlasy, make-up a styling bude dokazovat, že každá žena je krásná!

Těšte se na nové podzimní programové schéma Primy love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.