Dnes si užijte na Love Joshe Hartnetta!

Josh Hartnett prorazil díky historickému snímku Pearl Harbour. V tu chvíli se stal lamačem dívčích srdcí. Poznejte Joshe o něco dříve, ještě před tím, než mu svět padl k nohám. Ve snímku Nejpevnější pouto ho uvidíte jako dítě zazobaných rodičů, kterého vyzkouší život! Dnes na Prima love ve 20:15!

O čem snímek Pevné pouto je?

Čerstvý maturant Kelley má o své budoucnosti jasno. Bohatý otec mu zaplatí studium na elitní univerzitě a z něj se stane úspěšný burzovní makléř. A přesto je po zbytečné hádce s venkovským klukem Jasperem, která nakonec skončí automobilovou honičkou a závažnou dopravní nehodou, jeho budoucnost ohrožena. Svým nedospělým počínáním mladíci zavinili požár, při němž shořela i místní restaurace Mables Table a oba jsou odsouzeni k dvěma měsícům práce na renovaci podniku.

Horoucí láska s představitelkou Johanky z Arku

Josh už je o pár let starší...

Pyšný Kelley se zpočátku s nikým nebaví, ale nakonec naváže kontakt s půvabnou Samanthou, Jasperovou přítelkyní. Nečekaně mezi nimi vzplane horoucí láska. Jejich vztahu ale nikdo nepřeje. Rodina, přátelé a konečně ani osud, který jim uchystá nejtěžší zkoušku jejich života...

To vše uvidíte už dnes na Prima love ve 20:15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.