Francouzská komedie: Kdo má krizi v manželství?

Proti krizi není nikdo z nás očkovaný. Přijde, když ji nečekáme, a bohužel se jí nikdo nevyhne. Francouzský snímek Společenská pravidla si však z manželské krize umí udělat slušnou legraci.

Na Prima love uvidíe v pátek ve 20.15 jemnou francouzskou komedii. Manželský život se může dostat po několika letech do velké krize. Je jen na páru, jak si s tím poradí a zda společní kamarádi pomohou vztah zachránit, nebo ho zničit...

Večeře, na kterou se nezapomíná

Manželský pár Emel a Piotr připravují večeři pro přátele a blízké. Emel je úspěšná rozvodová právnička, jež přemýšlí, že přejde do jiné známé advokátní kanceláře, která se chce věnovat rodinnému právu. Její budoucí zaměstnavatel Lucas s ženou Sarou jsou také pozvaní. Dalšími hosty jsou Emelina sestra a její o hodně starší kamarád z natáčení a dlouholetí kamarádi Piotra – manželský pár Alain a Melanie. Melanie je gynekoložka a Alain onkolog. Nezvaný host ze strany Emel je její milenec Jean-Louis, který předělával Piotrovi a Emel kuchyni. Posledním hostem je Emelina učitelka tance Manuela.

Kostlivci ve škříni, milenci a milenky

Piotr vaří polskou specialitu a nikdo se na ni netěší. Emel přichází z práce a je překvapená, když zjistí, že na návštěvu přijel také otec, kterého její sestra nesnáší. Obviňuje ho ze smrti matky, kterou opustil kvůli mladší partnerce. Emel finišuje s přípravami a zařizuje, aby nepřišel její milenec, se kterým se rozešla.

Jean-Louis si odmítavou SMS přečte pozdě a dorazí. Neustále Emel probodává zamilovanými pohledy. Každý z párů má své problémy, ale na večeři se přetvařují, jak jsou šťastní. Třeba Melanie a Alain se trápí. On chce skončit s praxí, jelikož ho ničí neustálý kontakt se smrtí. Melanie si našla milence, chce odejít a opět si začít užívat. Sara a Lucas se ještě doma pohádají a Lucas přijde na večeři sám. Saru omluví – musela prý na rodinnou událost. Jenže dorazí později a Lucase ztrapní. Na večeři se zjistí, že se Sara a Piotr znají. Když se potkají na toaletě, začnou se vášnivě líbat…

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.