Herec z Sherlocka Holmese se fotí s mrtvolami!

Johnny Lee Miller aka Sherlock Holmes se nebojí dávat na sociální síť Instagram všechno, i když ho sleduje přes 22 tisíc fanoušků. Poznejte život během natáčení seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté, někdy je totiž pěkně strašidelný.

Poslední díl druhé řady uvidíte dnes na Prima love ve 20.05.

Sherlock Holmes: Jak prosté není tak úplně typický seriál a ani Sherlock není takový, jak jste zvyklí. Sherlock má slabost pro tvrdé drogy a tvrdé ženy. Jeho vztah s Moriartyovou je trochu problematický. Za prvé – je to žena, za druhé – je krásná a za třetí – Sherlock k ní cítí něco víc než nenávist. Lásku. Lásku jako trám, která by ho mohla zabít.

Tohoto nebohého muže hraje s grácií Brit Johnny Lee Miller, kterého můžete znát z Trainspottingu jako jednoho z feťáků. Pokud jste fanoušci jedné z nejkrásnějších žen na světě, Angeliny Jolie, můžete ho znát i z jejího temného mládí. Ti dva totiž byli manželé.

Teď je náš pan Sherlock už úplně jinde. Kromě natáčení bojuje za lidská práva a má rodinu:

Kromě rodiny má ovšem i Instagram, s kterým se rád dělí o momenty z osobního a pracovního života. Podívejte se na ty nejlepší za poslední rok. Některé jsou totiž pěkně děsivé.

"Nemám něco na hlavě?"

Foto: Instagram

"Pátek v práci a plný zvířat"

Foto: Instagram

"Veselý Halloween přejeme já a můj životní kouč"

Foto: Instagram

"Štastný Halloween!"

Foto: Instagram

"Promiň, drahoušku, trochu jsem se "zasek" v práci..."

Foto: Instagram

Poslední díl 2. série Sherlocka Holmese uvidíte na Prima love ve 20.05:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.