Herečka z Rizzoli & Isles se na Instagramu pořádně roztančila!

Příliš vážně se zřejmě opravdu nebere představitelka detektivky Jane Rizzoli Angie Harmon. Čtyřiačtyřicetiletá herečka a máma tří holek s oblibou zveřejňuje nejen milé, ale i vtipné fotky ze svého soukromí. A nedávno přidala další nálož.

Co je to za tanečnici?

Angie opět sáhla hluboko do rodinného archivu a zavzpomínala si na své baletní (k)roky. Ačkoliv to nezapomněla okomentovat se špetkou ironie sobě vlastní, fotka je to prostě rozkošná.Možná pro porovnání si Angie vystřihla taneční kreaci i jako dospělá, byť si vybrala poněkud netradičního partnera. Fotografii můžete vidět nahoře v článku.

Kromě smyslu pro humor nicméně stojí za pozornost i bezva outfity, v kterých se za dobrodružstvím vydala. Jak černá, tak tyrkysová Angie prostě sluší.

Vražda v knihovně

Zatímco Angie si potykala s dinosaurem, její Jane si ve čtvrtek večer udělá výlet do knihovny… Někdo totiž zavraždil knihovníka, který měl u sebe knihu, po níž se kdosi velice sháněl. Byla tak cenná nebo tak nebezpečná?

Uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love v dalším dílu seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.