Seriály a filmy

12. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Hvězda Chirurgů dostává v seriálu zabrat. V soukromí si ale umí osladit život

Autorka seriálu Chirurgové Shonda Rhimes se s hlavními hrdinkami a hrdiny seriálu vskutku nemaže. Dává jim pořádně zabrat. Tentokrát čeká velice těžká životní zkouška lékařku Nicole Herman. Její kolegyně jí ale daly naději. Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22.20 na Primě LOVE.

Amelie si nevěří. Pomůže jí Arizona?

Nicole Herman se totiž pere s tumorem na mozku. Zprvu vypadal jako neoperovatelný, ovšem Amelie Shepherd a Arizona Robbins našly řešení, jak kolegyni zachránit. Termín náročné operace se blíží, Amelie o sobě nicméně začíná pochybovat… Podrží ji Arizona a další kolegyně a kolegové v náročné situaci?

Chirurgové – Arizona peče; foto: Instagram.com

Ve skutečnosti má sladké starosti

Ostatně právě Arizona dostává v seriálu také pořádné kapky – ať už se jedná o její těžký úraz, nebo partnerský sešup s Torress. Mimo seriál má naštěstí její představitelka Jessica Capshaw zřejmě především sladké starosti. Letos na jaře se například stala čtyřnásobnou maminkou – k devítiletému synovi Lukovi, šestileté Eve a čtyřleté Poppy 2. května přibyla ještě sestřička Josephine. Nejstarší dcerka navíc měla 20. října narozeniny, což jasně znamená další důvod k oslavě. A kdyby toho bylo málo, osladí si Jess živobytí ještě vlastnoručně upečeným koláčem.

Sladce ostatně Jessica vypadala i na Halloween. Čtyřicetiletá (kulatiny oslavila 9. srpna) máma čtyř dětí je prostě kost.

Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22.20 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.