Hvězda seriálu Castle na zabití si užívá Evropy! Jak to vypadá?

Pořádně dramatické je pokračování dvoudílu v rámci 7. řady Castla na zabití. Richardu Castlovi totiž unesli jeho milovanou Kate! V reálu si představitelka Kate Beckett Stana Katic udělala výrazně příjemnější výlet. Před pár dny navštívila Evropu!

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Zoufalý Castle spolu s jejími kolegy pátrá po zmizelé Beckettové. Tyson se domnívá, že ho má dokonale v hrsti, ale pro tentokrát se krutě mýlí... Více uvidíte v úterý večer na Prima love!

Město lásky

A co dělala sedmatřicetiletá herečka momentálně? Stana Katic se vydala do sladké Paříže. A protože je poměrně aktivní na Instagramu, neváhala a o několik skvělých zážitků a momentek se štědře podělila i se svými fanoušky.

Spousta dobrot

Stana tak svým příznivcům třeba ukázala, že si – navzdory útlé postavě – potrpí na dobré jídlo, sladké nevyjímaje. A v Paříži si ho zřejmě opravdu užívala.

Umění i romantíika

Vedle gurmánství však Stana jako správná turistka nezapomněla ani na kulturu a zdokumentovala třeba svou návštěvu Louvru nebo romantických uliček a zákoutí. A náladu jí prý nezkazilo ani deštivé počasí. Ostatně má to aspoň atmosféru, ne?

A nechyběla ani nějaká ta ochutnávka pařížského nočního života.

Na závěr se pak půvabná herečka podělila i o krásnou fotku téměř v negližé! Jak francouzské...

Castla na zabití uvidíte v úterý ve 20.15 na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.